Dr. Oz: rețete pentru slăbit

Dr. Oz vine cu cateva solutii pentru a-ti diversifica meniul, fara ca silueta ta sa aiba de suferit.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/rețete-pentru-slăbit.jpg

Dr. Oz vine cu cateva retete pentru slabit pentru a-ti diversifica meniul, fara ca silueta ta sa aiba de suferit:

rețete pentru slăbit

Supa de dovleac

Ingrediente:

-o ceapa taiata marunt
-2 lingurite de unt
-2 catei de usturoi
-2 linguri de curry
-2 lingurite de sare de mare
-o lingurita de ghimbir
-500 de grame de dovleac
-5 cani de apa

Mod de preparare:

Se caleste ceapa in unt pana se inmoaie, apoi se adauga usturoiul, ghimbirul si curry-ul, apoi sarea, apa si dovleacul. Totul se tine la foc timp de 30 de minute apoi se amesteca in blender.

Citește și: Planul de mancat vegan pana la ora 18:00 al lui Mark Bittman

Pilaf de quinoa

Ingrediente:

-o cana de quinoa
-2 cani de apa
-o cana cu mazare congelata
-o lingura de rozmarin
-2 linguri cu smantana
-putina sare
-putin piper

Mod de preparare:

Quinoa se fierbe in apa pana cand se va absorbi tot lichidul, dupa care se adauga si celelalte ingrediente si se mai fierb cateva minute.

Prajitura care arde grasimile

Ingrediente:

-o cana de pudra de cacao
-un sfert de lingurita de piper Cayenne
-2 lingurite de scortisoara
-o jumatate de cana cu lapte
-o cana de stafide
-o cana cu fulgi de ovaz

Mod de preparare:

Se amesteca cacaua, piperul, scortisoara, laptele si stafidele, pana se obtine o pasta cremoasa. Apoi se adauga fulgii de ovaz, iar intreg amestecul se pune intr-un recipient si se lasa la frigider pana se va intari.

Supă de naut cu rosii

Ingrediente:

-4 rosii
-o conserva cu boabe de naut
-2 catei de usturoi
-2 linguri cu pudra de ardei iute
-un sfert de cana de zeama de lamaie
-o jumatate de cana de patrunjel

Mod de preparare:

Se amesteca in blender rosiile, usturoiul, nautul, pudra de ardei si apa. Apoi vei pune continutul intr-o oala care va fierbe pentru zece minute.

Terci de ovaz pentru micul dejun

Ingrediente:

-3 cani cu fulgi de ovaz
-o cana cu iaurt degresat
-sfert de cana de miere
-scortisoara
-nucsoara
-sare de mare
nuci
-feliute de banane

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert, apoi se adauga fulgii de ovaz si se lasa la foc mic timp de cinci minute. Dupa aceea, se adauga iaurtul, mierea si fructele. după cum se arată health.com..

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Andreea Monica

Andreea Monica este colaborator al site-ului yve.ro din 2012. A absolvit Facultatea de Jurnalism din Oradea. Este specializată în știri mondene și urmărește cu atenție evoluțiile din lumea celebrităților. Scrie articole despre evenimente de top, lansări, premiere și scandaluri din showbiz. Andreea analizează trendurile din lumea mondenă și oferă cititorilor informații actualizate despre vedete naționale și internaționale. Prin stilul său direct și bine documentat, aduce un plus de valoare secțiunii mondene de pe yve.ro. De asemenea, a urmat cursuri de sănătate și nutriție online, precum “Nutrition and Health: Macronutrients and Overnutrition” de la Wageningen University & Research și “Food, Nutrition, and Health” de la OpenLearn, pentru a-și extinde cunoștințele în aceste domenii și pentru a oferi o perspectivă completă asupra stilului de viață sănătos.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *