HomeSANATATEMEDICINA ALTERNATIVA Detoxifiere in 3 zile

Detoxifiere in 3 zile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Detoxifiere-in-3-zile in MEDICINA ALTERNATIVA

Este foarte important sa ai grija de sistemul tau digestiv si sa il purifici din cand in cand. De aceea, a fost creat acest sistem de detoxifiere in trei zile, care iti reda energia de care ai nevoie.

Detoxifiere in 3 zile

Stomacul nu inseamna numai o gramada de „tuburi” unde se digera mancarea. Este un sistem complex ce contine elemente importante pentru sistemul digestiv si cel imunitar. Dupa o masa, corpul transfera energia in stomac pentru a facilita digestia. De aceea, daca stomacul tau nu functioneaza asa cum trebuie, inseamna ca se consuma prea multa energie numai digerand. Dupa detoxifiere in trei zile vei recastiga energia pierduta si te vei simti mai bine.

Nota: inainte de a incepe detoxifiere in trei zile consulta un medic, mai ales daca suferi de vreo afectiune medicala (de exemplu, diabet). Nu incepe cura daca esti insarcinata sau alaptezi. Nu uita ca aceasta cura nu inlocuieste un diagnostic sau un tratament medical.

Pregatirea pentru detoxifiere
Inainte de a incepe aceasta detoxifiere, trebuie sa vezi exact ce probleme digestive ai. Daca nu ai un stomac curat, vei putea observa asta pe piele. Ai pielea uscata? Uita-te la obraji si incearca sa te tragi de ei. Sunt elastici? Daca nu, inseamna ca e un semn de inflamatie. Roseata si decolorarea fetei sunt, de asemenea, semne ale inflamatiilor. Energia se consuma si sistemul digestiv nu mai functioneaza normal.
Daca observi astfel de simptome, poti incerca detoxifierea de trei zile.

Vindeca-ti stomacul
Aceasta detoxifiere este facuta sa reapare stomacul strat cu strat. Daca vrei sa vezi rezultate, trebuie sa urmezi cu strictete instructiunile timp de trei zile.

Primul strat, cel mai adanc, este flora intestinala. Acesta este un strat format din bacterii care apara stomacul eliminand toxinele din mancare. Ajuta la digerarea alimentelor. Pentru o buna digestie, ai nevoie de o flora intestinala sanatoasa. Antibioticele, conservantii si chimicalele pot distruge flora intestinala. Daca ai o flora intestinala sanatoasa, nu vei mai avea nevoie de multa energie ca sa digeri mancarea.

In loc de un mic dejun traditional format din cafea, covrigi sau cereale, poti incepe fiecare zi a detoxifierii cu un shake probiotic, urmat de un supliment probiotic. Shake-ul este usor de facut si ajuta la formarea florei bune in stomac.

Ia si un supliment probiotic ce contine 50 miliarde de culturi vii
Urmatorul strat din stomac care necesita atentie este tubul digestiv sau altfel numit granita celulelor, care impiedica lucrurile straine sa intre in corp. Uneori, lucruri rele, precum drojdia, pot creste, se pot transforma intr-un asa numit „bio-film”. Pot bloca nutrientii si pot pastra toxinele. Trebuie sa scapi de acest „film” pentru a putea absorbi nutrientii si pentru a avea mai multa energie.

Daca iei berberina in fiecare dupa-amiaza, poti stopa pierderea de energie. Este un supliment folosit in medicina ayurvedica chinezeasca. Are proprietati antimicrobiene care pot lupta impotriva acestui bio-film. Este bine sa iei 400 mg in fiecare dupa- amiaza a detoxifierii.

Urmatorul strat al stomacului este un component foarte important al sistemului digestiv. Se numeste tesutul limfatic asociat al stomacului. 80% din sistemul nostru imunitar se gaseste in stomac si, daca este slabit, trebuie sa ai grija sa il intaresti.

De aceea, se recomanda sa iei L-glutamina. Aceasta repara celulele sistemului imunitar si ale tractului digestiv. Ajuta la divizarea celulara, foarte importanta pentru sistemul digestiv. Se recomanda sa iei 1000 mg pe zi in timpul detoxifierii.

O detoxifiere in trei zile ajuta sa reporneasca asa-zisul „al doilea creier”. Cea mai mare parte a sistemului nervos se gaseste in craniu. 80% pana la 90% din serotonina din corp este folosita de neuroni. Pentru a reporni neuronii, se recomanda sa iei 250 mg de magneziu inainte sa mergi la culcare.

Ce trebuie sa mananci?
In primul rand, in timpul detoxifierii  trebuie sa eviti glutenul, lactatele, zaharul procesat, cafeina si alcoolul. Asta permite corpului sa se vindece si sa recastige energia pierduta.

Pentru a mari abilitatea stomacului de a digera, nu trebuie sa consumi prea multe feluri de mancare. Fiecare tip de mancare are nevoie de anumite enzime pentru a fi digerat. Daca amesteci mai multe tipuri de mancare in acelasi timp, poti suprasolicita stomacul si iti poti distruge sistemul digestiv.

Cand iti planuiesti mesele in timpul detoxifierii, trebuie sa tii cont de anumite reguli. Dupa cele trei zile de detoxifiere, poti continua acest nou mod de a manca, daca te simti bine.

In primul rand, este important sa asociezi legume cu cereale, boabe sau proteine animale. Legmele nu au nevoie de enzime speciale pentru a fi digerate, asa ca pot fi asociate cu diverse feluri de mancare. Corpul tau nu va consuma energie digerand alimentele, daca sunt asociate cu legume.

In al doilea rand, nu ar trebui sa consumi in acelasi timp cereale, boabe si proteine animale, pentru ca fiecare dintre aceste tipuri de alimente au nevoie de enzime speciale pentru a fi digerate…

In al treilea rand, in timpul detoxifierii se recomanda sa consumi un supliment cu enzime inainte de fiecare masa. In acest fel, ajuti digestia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed