HomeDiete de slabitNUTRITIE Dr. Oz ne prezinta algele marine care nu ar trebui sa lipseasca din nicio dieta

Dr. Oz ne prezinta algele marine care nu ar trebui sa lipseasca din nicio dieta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 940 views
Dr.-Oz12 in NUTRITIE

Algele marine sunt cunoscute datorita continutului bogat in minerale, vitamine si antioxidanti care feresc organismul de infectii si mentin pielea tanara, iar dr. Oz ne prezinta algele marine care nu ar trebui sa lipseasca din nicio dieta.

Dr. Oz

Algele pot fi folosite in:
– alimentatie: supe, sosuri, salate
– pulbere: ceai, capsule
– bai partiale, pentru zonele dureroase
– bai generale, pentru ca aduc un plus de revigorare

Nori

O singura bucatica de Nori pe care o utilizezi in prepararea Sushi-ului ofera o cantitate dubla de acizi grasi Omega-3 fata de cat gasim in doua fructe de avocado. Acizii grasi au proprietati antiinflamatorii care vor apara pielea de reactii adverse. De asemenea, alga marina este ceva usor de digerat, iar daca va fi consumata cu regularitate, va ajuta digestia si va reduce colesterolul.

Wakame

Este cunoscuta drept o alga potrivita femeilor, pentru ca ajuta in caz de balonare. Este bogata in calciu, magneziu, are un efect diuretic. Va trebui sa inmoi in apa aceste alge pentru jumatate de ora, apoi sa le fierbi si ulterior vor putea fi folosite in salate. In plus, este recunoscut faptul ca aceste alge hranesc organele reproducatoare ale femeii si purifica sangele.

Kombu

Aceasta alga ajuta la slabit si accelereaza metabolismul. Deoarece au un continut bogat in iod, aceste alge ajuta si la reglarea functiei glandei tiroide si stimuleaza productia proteinelor care favorizeaza arderea grasimilor…

In concluzie, trebuie sa stii ca vei putea consuma algele si sub forma de pastile sau cumparate sub forma uscata, pentru a putea fi utilizate in diferite supe.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed