CUM SA SLABESTI RAPID

Invata cum sa slabesti rapid si sanatos cu rezultate vizibile intr-o saptamana. Cum sa slabesti rapid si eficient in mod natural.

Dieta cu cereale

Dieta cu cereale – slabesti sanatos si armonios

Dieta cu cereale este una dintre cele mai sanatoase diete de slabit. Te ajuta sa slabesti si sa-ti tonifiezi corpul intr-un mod sanatos.Dieta cu cereale este o alternativa potrivita pentru cei ce vor sa...

Dieta de atac explicata pe intelesul tuturor

Dieta de atac promoveaza sanatatea si previne aparitia bolilor cronice precum presiunea ridicata, diabetul. Este dieta potrivita pentru tine?Dieta de atac a fost creata ce Institutul National al Inimii, Plamanilor si Sangelui, parte a Institutului...

Cele mai bune diete pentru toamna

Din lista cu diete toamna, nu trebuie sa lipseasca si dieta cu struguri. Aceasta este foarte eficienta contra obezitatii, datorita efectului antioxidant si detoxifiant.
Cura de detoxifiere a colonului

Cura de detoxifiere a colonului pas cu pas si detoxifierea organismului

Cura de detoxifiere a colonului poate fi un procedeu indelungat si minutios, mai ales daca nu este facuta sub atenta supraveghere a unui medic.Cura de detoxifiere a colonului se produce treptat, respectand toti...
Dieta elvetiana

Dieta elvetiana – te ajuta sa slabesti si iti mentine sanatatea

Dieta elvetiana este alegerea perfecta pentru acele femei care vor sa scape de kg in plus intr-un mod rapid si eficient.
dieta doctorului oz

Dieta doctorului Oz – cea mai noua dieta te ajuta sa-ti intri in forma...

Aceasta noua provocare te va ajuta sa-ti intri in forma in numai 2 saptamani. Primul pas care trebuie facut in aceasta noua dieta este remodelarea bucatariei.
slabeste-rapid-si-sanatos

Slabeste rapid si sanatos in 21 de zile cu acest plan care da rezultate

Slabeste rapid si sanatos in 21 de zile cu mult sport si o dieta care da rezultate! In ziua de azi exista o multime de solutii pentru a obtine intr-un mod sanatos silueta mult...
motive ca să renunți la zahăr

6 motive ca să renunți la zahăr

Am întrebat specialiștii dacă efectele consumului de zahăr sunt chiar atât de nocive pe cât se spune, și cum poți să îl elimini inteligent.
greutatea ideală IMC

Calculați-vă greutatea ideală în funcție de înălțime

Aţi dori să cunoaşteţi şi,dacă se poate, să atingeţi greutatea ideala. Iată câteva puncte de reper care vă vor face poate să vă gândiţi de două ori înainte de a tinde spre perfecţiunea corporală, care nu este întotdeauna accesibilă.
Piramida Alimentară

Piramida Alimentară – cum o adaptăm la necesitățile noastre

Piramida Alimentară recomandă o serie de „porţii" pentru fiecare dintre categoriile alimentare principale. Numărul adecvat de porţii pentru fiecare dintre noi nu este însă fix.

Cele mai noi stiri