FITNESS

Cele mai bune programe de fitness si sfaturi despre cum ne putem mentine in forma in mod sanatos prin miscare. Exercitii de fitness pentru fiecare persoana, indiferent ca este incepatoare sau profesionista. Programe foarte bune de fitness pentru o conditie fizica excelenta, demna de invidiat. Metode eficiente de abordare a fitnessului.

Cum sa tonifici muschii pieptului fara operatii estetice

Odată cu trecerea timpului, musculatura sânilor slăbește și aceștia încep să se lase. Multe femei apelează la intervenții chirurgicale complicate pentru a corecta acest efect neplăcut. Există și proceduri non-chirurgicale care te pot ajuta.            ...

Program personalizat pentru femeia androidă

Program personalizat de gimnastica pentru femeia androidă. Obiectivele sunt dezvoltarea trenului inferior, subţierea trunchiului, întărirea musculaturii.

Cum trebuie sa te imbraci la orele de zumba

Afla ce haine sa porti pentru orele de zumba, incat sa prinzi experienta si sa nu te ranesti. Lenjeria corespunzatoare este importanta pentru tinuta de zumba.

Exercitii pentru sanii lasati

Aceste exercitii pentru sani sunt importante pentru ridicarea sanilor si sunt folositoare dupa o dieta sau dupa o nastere. Executarea acestor exercitii pentru sani dau iluzia de sani mai mari, mai tineri si creeaza forma...

Exercitii pentru celulita de pe picioare

Vei afla ce exercitii pentru celulita de pe picioare sunt benefice pentru indepartarea sau prevenirea celulitei. Stim cu totii ca temerea femeilor este ingrasatul, iar in urma acestei etape rezulta aparitia celulitei. Exercitii pentru celulita...

Brate frumoase in doua luni

Dacă sunteţi decise să vă acordaţi pentru frumuseţea braţelor două luni, exerciţiile care urmează sunt considerate de top.

Exerciții abdomen pentru femei

Exerciţiile special elaborate pentru abdomen, practicate cu regularitate, permit remodelarea formelor şi prevenirea instalării celulitei. Primele rezultate satisfăcătoare apar după 6-8 săptămâni de practică susţinută.

Cu doar 10 minute pe zi, corpul tău se va schimba complet

Toate femeile își doresc să fie în forma lor cea mai bună, lucru care este destul de complicat. Deși ne chinuim cu diete, renunțăm la mâncare sau doar la anumite alimente care ne îngrașă,...

Program personalizat pentru femeia monomorfă

Program personalizat de gimnastica pentru femeia monomorfă. Obiectivele sunt tonifierea întregului corp, întărirea muşchilor abdominali, arderea caloriilor.

Cum sa ai un abdomen plat in 2 saptamani

Afla cum sa ai un abdomen plat fara a fi nevoita sa tii tot felul de diete. Vezi ce trebuie sa faci pentru a avea un abdomen plat si tonifiat.

Cele mai noi stiri