FITNESS

Cele mai bune programe de fitness si sfaturi despre cum ne putem mentine in forma in mod sanatos prin miscare. Exercitii de fitness pentru fiecare persoana, indiferent ca este incepatoare sau profesionista. Programe foarte bune de fitness pentru o conditie fizica excelenta, demna de invidiat. Metode eficiente de abordare a fitnessului.

Cu doar 10 minute pe zi, corpul tău se va schimba complet

Toate femeile își doresc să fie în forma lor cea mai bună, lucru care este destul de complicat. Deși ne chinuim cu diete, renunțăm la mâncare sau doar la anumite alimente care ne îngrașă,...

Exerciții pentru coapse și fese ușor de făcut acasă

Exerciții pentru coapse şi fese care vă vor ajuta să vă tonifiați şi să vă modelați – acestea reprezintă cea mai bună cale de a vă lucra partea inferioară a corpului, încât să arătați...

Exercitii pilates care te vor ajuta sa slabesti acasa la tine

Exercitiile pilates sunt o buna modalitate de a te mentine in forma, fara a fi nevoita sa mergi la sala. Va oferim cateva exemple de exercitii benefice corpului nostru.
greutatea ideală IMC

Calculați-vă greutatea ideală în funcție de înălțime

Aţi dori să cunoaşteţi şi,dacă se poate, să atingeţi greutatea ideala. Iată câteva puncte de reper care vă vor face poate să vă gândiţi de două ori înainte de a tinde spre perfecţiunea corporală, care nu este întotdeauna accesibilă.
cum-sa-scapi-de-burta

Cum să scapi de burtă – echilibrul dintre sănătate și frumusețe

Afla cum sa scapi de burta si cum sa iti imbunatatesti, totodata, imaginea. Citeste urmatoarele randuri si urmeaza-ne sfaturile pentru a redeveni tu insati.
Exerciții pentru spatele curbat

Exerciții pentru spatele curbat – corecția posturii și a coloanei vertebrale

Aşezată pe marginea unui scaun, cu câte o greutate de 1,5 kg în fiecare mână, ţineţi picioarele îndoite, pieptul aplecat spre înainte şi capul întins în prelungirea trunchiului. Lăsaţi braţele să atârne de o parte şi de alta a scaunului.
Exerciții pentru sâni lăsați

Exerciții pentru sâni lăsați care dau rezultate într-un timp scurt

Exercițiile pentru sâni lăsați sunt foarte recomandate pentru acelea dintre voi care aveți un bust generos de la natură și vă doriți să îl mențineți ferm fără intervenția medicului estetician.Aceste exerciții pentru sâni lăsați...
Cum să ai sâni fermi

Cum să ai sâni fermi și proporționali

Sfaturi pentru a avea sani fermi si frumosi. Urmeaza aceste metode care te vor ajuta sa ai sani fermi.
exercitii impotriva bratelor groase

Exerciții împotriva brațelor groase cu pielea lăsată

Aşezată pe un scaun, cu genunchii şi picioarele uşor depărtate, ţineţi în fiecare mână câte o greutate de 2 kg. Lăsaţi braţele pe lângă corp.
exercitii pentru fese

Exerciții pentru fese – tonifiere și masă musculară

Dacă depunerile de grăsime apar pe fondul unor tulburări circulatorii, ţesutul se îngroaşă şi astfel apare celulita. Cu puţină perseverenţă, exerciţiile pe care vi le prezentăm vă vor ajuta să vă redobândiţi supleţea picioarelor.

Cele mai noi stiri