Antonia se pregătește să aducă pe lume al patrulea copil?

Share

În urmă cu ceva timp, Antonia și-a făcut apariția într-o emisiune televizată. Deoarece aceasta a purtat o ținută extrem de lejeră și deloc mulată, mai multe persoane au început să se întrebe dacă nu cumva artista ar urma să aducă pe lume al patrulea copil.

Cu toate acestea, nici ea și nici Alex Velea nu au făcut nicio declarație în acest sens și, mai mult decât atât, judecând după ultimele fotografii ale artistei, nu pare ca cei doi băieți ai lor să devină frați mai mari prea curând.

Antonia a vorbit despre începutul relației cu Alex Velea

„A fost o perioadă frumoasă în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni, întâi, și, abia apoi, ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun. Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit, în timp, o relație, iubire.

Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai ușoară, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire.

Am simțit că este the one, că este cel lângă care vreau să îmi construiesc viitorul, o familie, o casă și tot ce mai poate un om visa în viața aceasta.

Au fost momente în care ne-a afectat, în mai mică măsură sau mai mare măsură. Important a fost că noi știam adevărul și că toate speculațiile nu se bazau, de fapt, pe realitate. Că relația noastră s-a conturat după ce fiecare încheiase relația în care se afla și că întâlnirea noastră nu a afectat relațiile în care ne aflam și care luaseră sfârșit”, a spus Antonia pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news