Bianca Drăgușanu a trebuit să scoată o avere din buzunar pentru a rămâne însărcinată

Share

Bianca Drăgușanu a început o nouă perioadă în viața sa. Potrivit celor de la spynews.ro, aceasta este însărcinată pentru a doua oară și, mai mult decât atât, urmează să aibă gemeni. Cu toate acestea, fosta prezentatoare a trebuit să apeleze la ajutor pentru a rămâne însărcinată.

Mai exact, creatoarea de modă ar fi apelat la inseminări artificiale care au făcut-o să scoată din buzunar peste 100.000 de euro. Deși vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, fanii acesteia se așteptau ca, la un moment dat, Bianca să rămână din nou însărcinată. De-a lungul timpului, iubita lui Gabi Bădălău nu s-a sfiit să recunoască faptul că își mai dorește copii.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că este mai sensibilă în ultimul timp

Zilele trecute, Bianca nu a spus dacă este sau nu însărcinată, însă a spus că este extrem de emoționată de ceva timp și a pus totul pe seama experiențelor pe care le trăiește cu fiica sa.

„Simt nevoia să împărtășesc cu voi emoțiile pe care le simt în clipa asta. Oricum am avut niște zile pline de emoție și de fericire, pentru că sunt cu fiica mea pentru prima oară în Dubai. Să pot trăi experiența asta de prima oară și bucuria asta pe care o trăiește copilul meu când se bucură de toate lucrurile pe care le face este imensă.

Să cumperi legată la ochi o casă pe care ai văzut-o doar în poze n-aș putea să spun că e mare lucru, dar important e, știți vorba aia, să nu te duci la pomul lăudat cu sacul”,  a spus aceasta pe pagina sa de Instagram.

„M-am enervat foarte tare, la vreo trei zile și ,de nervi, mi-am cumpărat un apartament în Dubai. Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii, niciodată. Nu vă mai concentrați pe persoane, că persoanele vă dezamăgesc”, a spus aceasta la „Teo Show”.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news