Home Fără categorie Ce declaratii a facut indragitul actor Celentano, la un post de radio

Ce declaratii a facut indragitul actor Celentano, la un post de radio

autor Tudor Irina
219 vizualizari

Actorul Adrian Văncică, cel care este cunoscut și îndrăgit pentru rolul său din serialul fenomen „Las Fierbinți”, s-a destăinuit la un post de radio, dezvăluind despre el lucruri despre care fanii săi nu aveau habar.

adrian vancica 2

El a declarat că, pentru a deveni actorul de astăzi, a trecut prin multe greutăți și nu i-a fost deloc ușor drumul până aici. A pornit de jos și avea 25 de ani când a început să muncească pe brânci în Coreea de Sud.

Și-a câștigat existența pe meleaguri străine

Actorul şi-a câştigat existenţa pe meleaguri străine, fiind un simplu… clovn: „Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câștiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii imens.

Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro! Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european.

Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni.

M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Văncică.

Despre rolul său din serialul „Las Fierbinți”, Celentano, a declarat, plin de umor:

„După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici ca-s Al Pacino, nu văd nimic în jur. Pe beţivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la număr, iar nici unul, niciodată, nu îl recunoaşte pe celălalt”, a mai povestit Adrian Văncică…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies