Ce declaratii a facut indragitul actor Celentano, la un post de radio


1093
loading...

Actorul Adrian Văncică, cel care este cunoscut și îndrăgit pentru rolul său din serialul fenomen „Las Fierbinți”, s-a destăinuit la un post de radio, dezvăluind despre el lucruri despre care fanii săi nu aveau habar.

El a declarat că, pentru a deveni actorul de astăzi, a trecut prin multe greutăți și nu i-a fost deloc ușor drumul până aici. A pornit de jos și avea 25 de ani când a început să muncească pe brânci în Coreea de Sud.

Și-a câștigat existența pe meleaguri străine

Actorul şi-a câştigat existenţa pe meleaguri străine, fiind un simplu… clovn: „Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câștiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii imens.

Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro! Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european.

Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni.

M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Văncică.

Despre rolul său din serialul „Las Fierbinți”, Celentano, a declarat, plin de umor:

Citește și:  Cum să fac un împrumut la bancă

„După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici ca-s Al Pacino, nu văd nimic în jur. Pe beţivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la număr, iar nici unul, niciodată, nu îl recunoaşte pe celălalt”, a mai povestit Adrian Văncică…

loading...