Home Fără categorie Dan Bittman se învinovățește pentru despărțirea de Liliana

Dan Bittman se învinovățește pentru despărțirea de Liliana

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 475 views 2 minute timp de citit

Dan Bittman și Liliana au format un cuplu timp de aproximativ 25 de ani. În urmă cu ceva timp, aceștia au decis să se despartă și, în cadrul unui podcast, artistul a spus că el este vinovat pentru toate cele întâmplate.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii.

Asta-i tot. Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele, ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă. Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează. Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea. Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine”, a spus acesta în cadrul Fără Filtre. 

„De căsătorit, nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă odată și ne dăm «Buna ziua!» și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab, dacă mă întrebați părerea mea despre mine.

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri, a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt”, a mai spus artistul, conform celor de la viva.ro, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies