Home Fără categorie Dana Budeanu, reacție acidă în urma declarațiilor făcute de Andreea Esca: „Am o înjurătură de…”

Dana Budeanu, reacție acidă în urma declarațiilor făcute de Andreea Esca: „Am o înjurătură de…”

autor Negriu Elena
283 vizualizari

Dana Budeau a reacționat în urma declarațiilor făcute de Andreea Esca, după ce aceasta din urmă a dezvăluit că a fost infectată.

Criticul de modă o condamnnă pe vedeta de la Pro TV pentru faptul că a decis să vorbească deschis despre faptul că atât și ea, cât și soțul ei și băiatul lor s-au infectat.

2

„Subiectul de astăzi este cel mai fierbinte al ultimelor 24 de ore, și anume, Andreea Esca. Pentru toți cei care i-au pronunțat ieri numele am o înjurătură de vreo trei-patru minute, în lanț, așa, de nu te repeți.

O cunosc foarte bine pe Andreea Esca, am vorbit cu ea în această perioadă.

3

Dragi cretini, imbecili, boi, proști, adică 99% dintre ăia de i-ați pronunțat ieri numele Andreei Esca, oare nicio boală pe Pământul ăsta, niciuna, nu are nevoie de marketing?”, a spus Dana Budeanu.

„Faptul că Andreea Esca a apărut cu acea declarație a fost greșeală imensă pentru ea. E părerea mea, pe care i-am și spus-o când am vorbit.

I-am spus să nu iasă deloc. De ce? Pentru că, așa cum se întâmplă în țările de sclavi, nu contează nici dacă a avut, nici dacă nu a avut, nu contează nimic!

Contează că n-ați știut să faceți nimic în această pandemie, voi toți care vă ocupați de pandemie!

De ce s-a urcat valul pe Andreea Esca? Pentru că Andreea Esca a urmat unor matracuci și fătălăi care au făcut un spectacol ieftin cu selfie de prin spital, cu pozat aparate și declarații de rahat!

Cine a avut ideea că această pandemie are nevoie de o promovare, la nivel de vedete, a avut o idee foarte proastă, asta pentru că ăla de a avut ideea este foarte el!”, a mai spus Dana Budeanu…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies