Home Fără categorie Dani Oțil a avut beneficii materiale de pe urma relației cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil a avut beneficii materiale de pe urma relației cu Mihaela Rădulescu

autor Mirela
106 vizualizari

Relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a rămas în istoria showbiz-ului românesc. Chiar și după atâția ani de la despărțire, noi informații picante ies la iveală.

Prezentatorul de la Antena 1 a vorbit despre beneficiile materiale cu care s-a ales în urma relației pe care au avut-o, deoarece povestea de iubire în care era implicat l-a făcut să fie cunoscut în țara noastră.

„Într-o zi, când am devenit mai celebru, și nu neapărat mulțumită mie, ci că eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow, și care era mai celebră, evident, pentru că am început să apar mai peste tot, m-a chemat un domn foarte important care se ocupa de BMW în România.

Am purtat o discuție despre cum ar trebui să fie un motociclist vechi, să promovez niște motoare. Am primit un BMW nou, contract de imagine, pentru 1 an de zile. Apoi mi-a zis că, pentru că am multă vizibilitate, dacă nu vreau să îmi dea un BMW X6. Eu aveam Skoda atunci”, a spus acesta în cadrul podcast-ului lui Gojiră.

Dani Oțil a refuzat oferta primită

„Au fost cei mai grei pași, am transpirat puțin rece. I-am zis că nu vreau mașina și el mi-a zis «Poftim?». I-am spus că am o garsonieră în rate, luată în franci elvețieni. Am plătit-o de 3 ori. Eu le zic oamenilor că mă cheamă la audit, nu am bani de impozite. Cum ar fi să mă vadă la semafor?

X6 abia se lansase. În primă fază, omul a luat-o foarte rău, m-am gândit că nu o să îmi dea nici motocicleta. Până la urmă, mi-a scris că este o lecție de marketing, deși el voia expunere. Mi-a zis că aveam dreptate și că avea vedete pe lista de așteptare la X6. Apoi, mi-a zis să mă duc să iau motocicleta”, a mai spus Dani Oțil.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies