Home Fără categorie Gina Pistol a slăbit 15 kg în doar 30 de zile

Gina Pistol a slăbit 15 kg în doar 30 de zile

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 450 views 2 minute timp de citit

Gina Pistol a reușit să slăbească în mod considerabil după sarcină. Întoarsă din vacanță, prezentatoarea a reușit să dea jos 15 kg în doar 30 de zile.

Metoda prin care Gina Pistol a reușit să slăbească este la îndemâna oricui. Mai exact, iubita lui Smiley a început să facă sport și a apelat la ajutorul unui antrenor personal. De asemenea, a început să fie mult mai atentă la ceea ce mănâncă.

Mai mult decât atât, nu trebuie să neglijăm nici faptul că prezentatoarea are o fiică în vârstă de un an care este extrem de activă, lucru ce o determină să facă foarte multă mișcare.

Gina Pistol s-a apropiat de 80 de kg

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar, acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65, dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar, când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp.

„Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic. Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și acum îi crește și al doilea dinte de sus. Am fost în vacanță toată familia. E greu, dar ea chiar a fost super cuminte, față de ce am experimentat eu în zborurile astea lungi, cu alți copii. Cel mai greu e că își pierd răbdarea, după patru-cinci ore, normal. E un copil foarte activ și, dacă stai cu ea și te joci cu ea, nu ai nicio problemă. În momentul în care o lași să se plictisească, începe”,  a spus și Smiley…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies