HomeFără categorie Iată când va naște Gina Pistol!

Iată când va naște Gina Pistol!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 984 views 3 minute timp de citit

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. În curând, prezentatoarea va deveni mamă pentru prima oară și abia așteaptă ca acest moment să vină mai repede. În ciuda faptului că atât ea, cât și Smiley, au ținut vestea pentru ei mai mult timp, acum, vedeta Antena 1 vorbește cu fanii despre sarcină.

12

Gina și Smiley au confirmat zvonurile legate de bebeluș, după mai multe luni, deoarece au vrut să se asigure că totul este în regulă. Din cauza unor probleme de sănătate pe care aceasta le are, sarcina era pusă în pericol și, înainte de a da vestea, au vrut să se asigure că nimic rău nu se poate întâmpla.

Gina le-a povestit fanilor și despre poftele pe care le are, spunând că nu simte nevoia nici de dulce, nici de fast-food.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie, dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a spus aceasta pe contul ei de Instagram.

13

În urmă cu ceva timp, atunci când au dat vestea, Smiley a spus că nu au ales încă un nume. Deși mai discută despre acest lucru, nu este nimic concret. „Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto (n.r. – a râs). La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că, în sfârșit, avem o fată în familie”, a mărturisit artistul.

14

Mai mult decât atât, Smiley a vrut să aibă o amintire și a vrut să o filmeze pe micuță. Însă, când a văzut-o prima dată, s-a emoționat atât de tare, încât a uitat de orice altceva. „Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept”, a adăugat acesta…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed