Home Fără categorie Iată ce condiții i-a impus Salman Khan Iuliei Vântur!

Iată ce condiții i-a impus Salman Khan Iuliei Vântur!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 900 views 2 minute timp de citit

Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste cu un faimos actor de la Bollywood, Salman Khan. Din cauza faptului că India este o țară extrem de conservatoare, pentru a putea fi acceptată complet, Iulia a trebuit să învețe diferite tradiții ale acestei țări.

Familia lui Salman Khan a primit-o cu brațele deschise pe Iulia, deoarece frumoasa româncă a fost de acord să accepte tradițiile Indiei. Salman i-a cerut să învețe mai multe cântece tradiționale indiene, iar aceasta a fost de acord.

Cu toate acestea, Iulia Vântur nu este prima femeie care trebuie să se supună acestor legi nescrise. Fratele lui Salman Khan, Arbaaz Khan, i-a cerut iubitei sale, Giorgia Andriani, să îmbrățișeze și ea cultura indiană și a trebuit să învețe mai multe dansuri clasice ale Indiei.

În urmă cu scurt timp, românca și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cadoul primit de la partenerul său a fost la fel de mare ca dragostea dintre ei.

 

Întrebată de vreo posibilă nuntă, Iulia a răspuns: Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repeat. Chiar și părinții mei m-au întrebat: «Când te vei mărita?». I-am spus: «Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită? Și asta pentru că să te căsătorești este ca atunci când… Știi, mă pot mărita cu cineva mâine». Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta.

Cred că este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune… Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri”, a spus Iulia într-un interviu acordat publicației Bollywood Hungama

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies