HomeFără categorie Iată unele dintre motivele care ar fi dus la divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu!

Iată unele dintre motivele care ar fi dus la divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 524 views 3 minute timp de citit

Alina Sorescu și Alex Ciucu se pregătesc de divorț. La începutul acestui an, artista a depus actele și, de mai bine de un an, a părăsit și căminul conjugal, semn că lucrurile nu mai au cale de întoarcere. Acum, noi amănunte ies la iveală în ceea ce privește problemele acestora.

Potrivit celor de la spynews.ro, în ultimele luni, Alex Ciucu și-ar fi neglijat cele două fete și nu ar mai fi petrecut timp cu ele, așa cum ar fi trebuit, din cauza unui curs de modă pe care l-a urmat la Paris. Mai mult decât atât, nici cu Alina Sorescu nu s-ar mai fi purtat frumos și i-ar fi reproșat fel de fel de lucruri.

De asemenea, conform sursei menționate anterior, citând surse apropiate ale fostului cuplu, creatorul de modă ar fi călcat strâmb și nu doar o dată, motiv pentru care artista a decis să divorțeze, pentru a încheia, odată pentru totdeauna, aceste neplăceri.

Alina Sorescu nu a vrut să comenteze presupusele infidelități ale lui Alex Ciucu

Recent, Alex Ciucu a fost surprins în compania unei femei, mai exact, în compania celei care se ocupa de coafura fostei partenere, Alina Sorescu. La auzul acestor vești, zvonurile conform cărora Alex Ciucu și-ar fi părăsit soția pentru ea au început să circule imediat.

„Nu vreau să comentez, pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu, potrivit celor de la cancan.ro.

La începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..