Home Fără categorie Ilinca Vandici spune cum s-au schimbat lucrurile de când a fost pusă la zid de internauți

Ilinca Vandici spune cum s-au schimbat lucrurile de când a fost pusă la zid de internauți

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 373 views 2 minute timp de citit

În urmă cu doar câteva săptămâni, Ilinca Vandici a făcut unele declarații care au șocat pe toată lumea. Aceasta a mărturisit că i-ar ierta orice soțului ei, lucru ce a dus la foarte multe interpretări.

De curând, prezentatoarea a acordat un interviu pentru cancan.ro, dar a preferat să nu facă foarte multe declarații despre situația în fața căreia a fost pusă. Ilinca s-a arătat foarte deranjată de cele întâmplate și a ales să spună doar că a avut parte de „surprize neplăcute”, preferând să nu dezvolte subiectul.

Ilinca Vandici s-a apărat în urma valului de critici

„Bun găsit! Am fost atentă la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Am revăzut declarațiile mele, pentru a putea înțelege ce anume a generat reacții virulente și chiar online bullying. Revăzând imaginile, analizându-le, mi-am dat seama că întrebările și temele abordate în ultimele mele apariții au fost atât de personale, încât, cu siguranță, nu am reușit să explic, să nuanțez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire.

Mi-am dat seama că ,în ultima perioadă, nu am reușit să transmit și să comunic mai clar ceea ce simțeam, dar nici nu mi-am imaginat că voi lăsa loc de interpretări duse la extrem. Mă întristează foarte tare că o parte din cei care mă blamează și spun că ei susțin femeile, egalitatea, pacea și iubirea sunt cei care ajung să facă bullying.

Nu m-am gândit o secundă că o să mergeți atât de departe încât să vorbiți despre violență, despre abuz, despre crimă sau alte nenorociri. Aici am greșit, sunt total împotriva lor și ar fi trebui să subliniez acest lucru foarte clar. De altfel, am fost mereu împotriva violenței de orice fel și îmi pare sincer rău dacă am lăsat acum să se înțeleagă altceva”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies