Home Fără categorie Laura Cosoi a publicat prima imagine cu cele trei fete

Laura Cosoi a publicat prima imagine cu cele trei fete

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 247 views 2 minute timp de citit
  • Laura Cosoi a născut cea de-a treia fată în urmă cu aproximativ o săptămână.
  • Aceasta a publicat prima imagine de familie.
  • Artista mai are două fete pe care le-a apropiat deja foarte mult de Lara.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Laura Cosoi a adus pe lume cel de-al treilea copil. Aceasta a născut tot o fată pe care o cheamă Lara. Deși încă nu i-a arătat chipul, artista a publicat o imagine emoționantă cu cele trei fete ale sale.

În timp ce ieșise la plimbare cu familia, Laura a făcut mai multe poze cu fetele sale pe care le-a și publicat în mediul online, spre deliciul fanilor. Aceștia s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase.

Laura Cosoi vorbea despre schimbările prin care a trecut în a treia sarcină

„E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc. La Rita, să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta.

Pe mine, faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă”, a spus aceasta, potrivit cancan.ro.

Artista a întâmpinat greutăți toată sarcina

„Eu, când am rămas însărcinată acum, mă gândeam cum o să stau eu în ultimele trei luni pe canapea și o să mă uit la seriale, copiii o să meargă la creșă și la grădiniță și o să fiu liniștită. Nici gând! A fost un haos total de când am rămas însărcinată. Până la final va fi așa, pentru că nu s-au liniștit încă apele.

Nici nu fac ceva ce nu aș putea să fac, adică nu trag de mine și mă obosesc în mod special. Într-adevăr, joc în mai multe spectacole pe care le joc de ceva timp, motiv pentru care a fost destul de simplu. Adică au fost niște spectacole ușor de abordat”, a mai spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies