Lora, nevoită să apeleze la ajutorul unui medic de specialitate

Share

Deși pare că are o viață de vis, Lora a trecut prin mai multe momente neplăcute de-a lungul timpului. În consecință, aceasta a decis să apeleze la ajutorul unui specialist, pentru a depăși toate stările neplăcute cu care se confrunta.

„Poate m-aș întreba ceva de genul «Cum reușești să combini toate domeniile în care activezi și să fii mulțumită de rezultatele pe care le obții?». Și, atunci, aș răspunde că, deși cunosc vorba care m-a obsedat mulți ani, cum că nu poți face mai multe lucruri bine, știu și că sunt oameni care nu se lasă limitați de astfel de mentalități. Toate domeniile în care activez mă reprezintă și, cumva, sunt legate printr-un numitor cuvânt: creativitate.

Da. Mi se pare obligatoriu să faci asta când lucrezi într-un astfel de domeniu și când ești înconjurat de atât de mulți oameni și auzi atât de multe păreri. Nu mai știi ce e real și ce nu. Ai nevoie de un om imparțial, obiectiv, care, contra unei sume modice, îți spune adevărul (n.r. – râde)”, a spus Lora pentru cei de la viva.ro.

Lora a întâmpinat mai multe dificultăți la începutul carierei

„Foarte greu. În primul an, nu știam decât drumul dintre studio și locuința unor prieteni care m-au găzduit. Mi-a trimis Dumnezeu oameni faini care au crezut în mine și care m-au învățat despre acest oraș și jungla urbană de care te poți lovi. În principiu, mi-am văzut de treaba mea, am fost muncitoare, serioasă, am urmat și sfatul mamei: «Cu cât e un băiat mai frumos și mai bogat, cu atât fugi mai tare de el».

Am avut grijă mereu la studio, eram îmbrăcată ca un băiețel și am muncit foarte mult. Sunt mulți oameni pe care nu i-am văzut de mult, dar mă recunosc doar dacă am haine largi și șapca pe cap. M-a ajutat foarte tare tonul vocii în relația cu masculii din industrie, și nu numai, și m-am păzit… bine!”, a continuat artista…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news