Nick Casciaro a dat cărțile pe față: „Sunt atât de recunoscător pentru această relație”

Share

Deoarece Nick Casciaro și Loredana Groza sunt extrem de apropiați încă din timpul emisiunii X Factor, mai multe persoane au suspectat că între cei doi ar fi mai mult decât o relație profesională. Aceste păreri au fost amplificate de ipostazele în care aceștia s-au tot pozat, dând de înțeles că petrec foarte mult timp împreună.

De curând, câștigătorul de la X Factor a făcut câteva declarații despre relația pe care el și Loredana Groza o au. Artistul a declarat că între ei nu este nimic altceva decât o simplă relație de prietenie, dar există foarte mult respect reciproc.

„Este o relație foarte frumoasă, o prietenie adevărată și ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-a vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă, are o inimă foarte mare. Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am cunoscut-o și sunt atât de recunoscător pentru această relație, fiindcă este atât de sinceră.

Este ceva ce merge dincolo de «X Factor» și de competiție. Încă ținem legătura, încă lucrăm împreună și îmi dă sfaturi. Și mă ajută atât de mult, atât Loredana, cât și familia Loredanei. Sunt fericit și recunoscător pentru această prietenie specială cu Loredana”, a spus cântărețul pentru Ca Tine.

În urmă cu puțin timp, Loredana Groza a luat atitudine și a dezmințit zvonurile conform cărora ar avea o relație amoroasă cu Nick Casciaro.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste…

Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a spus artista în cadrul unei emisiuni televizate, relatează wowbiz.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news