HomeFără categorie Simona Gherghe are noi probleme de sănătate

Simona Gherghe are noi probleme de sănătate

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 618 views 2 minute timp de citit

Simona Gherghe are noi probleme de sănătate, după ce, de curând, ea și familia sa au ieșit din izolare, fiind infectați cu noul Coronavirus. Cu toate acestea, se pare că problemele nu îi dau pace și, acum, prezentatoarea are alte lucruri care îi dau bătăi de cap.

SIMONA 12Mai exact, prezentatoarea este răcită, la fel și ceilalți membri ai familiei, iar situația nu este deloc roz. „Suntem unul mai răcit decât altul”, a declarat Simona Gherghe.

„Astăzi nu sunt într-o stare tocmai bună, de asta v-aș ruga chiar să vorbiți voi mai mult decât mine, pentru că este posibil ca vocea mea să cedeze la un moment. Mă confrunt cu o laringită, sper să nu se accentueze!, a spus aceasta în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

SIMONA 13

Simona Gherghe și Dana Budeanu au fost în conflict

„După ce că o faceți nu lată, penibil de lată, vă place să vă băgați în seamă. În primul rând, nu-mi mai dai tag, pentru că am văzut la Simona Gherghe… că am postat eu că am studiat la Londra și tu la Iași și că nu știi cu «marș». Nu știi cu «marș»? Păi «Acces Direct»… e vorba aia, dicționarul de băgat și de scos. Formatul de băgat și de scos etalon în televiziune, mai lasă-ne cu puritatea… pe bune acum, hai să vorbim pe față.

SIMONA 14Eu am postat ceva ce ai postat tu, eu nu am scris nicăieri că tu și cu soțul mâncați moca, ca să ne explici tu cum vă permiteți să vă cumpărați de la un restaurant. Eu nu am scris asta nicăieri. Nu am scris că vouă v-a trimis moca. Am scris clar că ăia care trimit moca la toate vedetele din România, adică restaurantul cu pricina trimite moca la toate. Ele mănâncă moca și postează, vreți să vă dau lista cu alea care mănâncă moca, că o știu pe dinafară?!”, a spus Dana Budeanu în urmă cu ceva vreme…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed