Home Fără categorie Vlăduța Lupău, motiv halucinant pentru care nu s-a mai căsătorit cu partenerul ei

Vlăduța Lupău, motiv halucinant pentru care nu s-a mai căsătorit cu partenerul ei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 418 views 2 minute timp de citit

Vlăduța Lupău și Adi Rus trebuiau să își unească destinele în anul 2019. Cu toate că marele eveniment era așteptat cu sufletul la gură, acesta nu a mai avut loc, spre dezamăgirea tuturor.

„Inițial, aveam pregătită o super-super petrecere, care, din păcate, s-a amânat din cauza pandemiei… Pe urmă, am tot amânat-o, că n-am mai simțit nevoia de nebunia acelei zile a petrecerii. Pentru noi a fost cel mai important să ne unim destinele în fața lui Dumnezeu prin taina cununiei, ceea ce am făcut în 2019.

Aveam, pe urmă, câteva gânduri să reluăm toate pregătirile cu petrecerea, dar, între timp, am rămas însărcinată și aia e momentan. Nu ne-am gândit cum va fi petrecerea care va urma. Dacă 1 sau 2 în 1”, a spus artista pentru Viva, conform celor de la cancan.ro.

Vlăduța Lupău a făcut mai multe sacrificii pentru a putea rămâne însărcinată

„Nu a fost greu când am primit diagnosticul, pentru că nu știam exact cu ce «se mănâncă» și am tot așteptat, iar așteptarea, în care eu aveam, cumva, o încredere că se rezolvă ceva și o să rămân însărcinată având această boală, aceea a fost grea. Și am stat, și am stat, tocmai la îndemnul unor medici care îmi ziceau că sunt și fete care au rămas însărcinate având acest diagnostic, iar eu speram că mă voi număra printre ele.

Nu mi-a fost teamă că nu voi putea să devin mamă din această cauză, deoarece, după ce m-am informat și am fost la mulți doctori, știam că SE POATE! Iar, în ziua de azi, există atâtea metode prin care poți să devii părinte!”, a spus artista pentru cei de la viva.ro.

„La mine erau doar niște chisturi endometriozice pe ambele ovare, era o manifestare normală în parametrii incipienți ai acestei boli. Ea are localizări și se manifestă și destul de urât, dacă nu este tratată. Ba mai mult, chiar și după operație ai șanse să recidiveze. Se zice că, după operație, e bine să încerci să rămâi cât mai repede însărcinată. Acum, clar, depinde de voia lui Dumnezeu”, a mai declarat Vlăduța Lupău.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies