Ce aleg zodiile… familia sau banii?


278

Te-ai gândit vreodată ce ar alege o persoană în funcție de zodia sa? Unele zodii pot alege banii fără a se gândi, iar alte pot alege familia. Berbecii preferă să aibă totul în balanță, Gemenilor nu le place să renunțe la visurile lor, iar Taurii vor alege întotdeauna familia.

familia-sau-banii

Berbec

 • Nativii zodiei Berbec pun în balanță atât banii, cât și familia; pentru acești nativi zodiacali este foarte important echilibrul, așadar familia este un factor important pentru aceștia, dar și un buget stabil este la fel de important.

Taur

 • Cei aflați sub zodia Taur nu se vor lăsa prinși în capcana banului, mergând după premisa „banul este ochiul necuratului”, așadar în momentul în care vor întâlni persoana potrivită lor, se vor dedica iubirii. De asemenea, nu își vor neglija locul de muncă; aceștia nu doresc să fie întreținuți, nu îi interesează venitul material al persoanei iubite.

Gemeni

 • Gemenii vor alege banii, deoarece aceștia, fiind foarte creativi, nu își pot suprima dorința de a explora, de a experimenta lucruri noi, fapt pentru care au nevoie de bani. Însă, nu vor neglija niciodată partenerul de viață, doar că nu le surâde ideea de a-și restrânge „mofturile”.

Rac

 • Nativii zodiei Rac nu vor alege banii, ci familia și iubirea. Aceste două lucruri sunt pe primul plan în viața lor, deoarece acești nativi sunt firi foarte sensibile, romantice și își doresc bunăstare în căminul familial.

Leu

 • Leii își doresc să fie sub lumina reflectoarelor mereu, așadar pentru acest lucru vor avea nevoie de bani. Nu se dau înapoi de la a-și atinge obiectivele, chiar dacă se simt extraordinar de bine când sunt puși pe un tron de către familie. Totuși nativii acestei zodii caută venitul bănesc, decât cel sentimental.
Citește și:  Horoscop 18 Iunie 2019: astazi Leii vor lua decizii importante pe plan profesional

Fecioară

 • Fecioarele sunt semne foarte hotărâte care nu doresc să fie întreținute, așadar vor alege banii, dorind să aibă un echilibru financiar, dar și în cadrul familiei.

Balanță

 • Balanțele nu aleg niciodată banii, dorind mai mult dragoste și atenție. Balanțele se simt bine în cadrul familiei, de aceea vor alege întotdeauna familia, nu banii. De asemenea, nativii acestui semn zodiacal nu își doresc să primească daruri scumpe, ci semnificative, cu un mare impact emoțional.

Scorpion

 • Banii, pentru nativii zodiei Scorpion, sunt doar ceva trecător, ceva ce îi ajută să supraviețuiască. Aceștia nu vor pune niciodată banii pe primul loc, ci iubirea și înțelegerea din cadrul familiei lor, fiind firi foarte pasionale și dedicate căminului.

Săgetător

 • Nici nativii zodiei Săgetător nu sunt atrași de bani, aceștia nu văd banii ca pe un lucru foarte important. Pentru Săgetători este mult mai importantă colaborarea, atenția și înțelegerea din cadrul familiei lor, aceștia vor alege întotdeauna familia în locul banilor.

Capricorn

 • În viața nativului zodiei Capricorn un rol foarte important în joacă banul, mergând pe premisa „oamenii vin și pleacă” și acordând mai multă atenție stării financiare decât celei de cămin, a familiei.

Vărsător

 • Vărsătorii aleg atât familia, cât și banii, fiind conștienți de faptul că nu pot avea doar unul dintre aceste două lucruri. Nativii zodiei Vărsător caută să echilibreze această balanță…

Pești

 • Peștii vor alege întotdeauna familia; fiind firi foarte sensibile, aceștia au nevoie de „adăpostul” familiei pentru a putea reuși ceea ce își doresc cu adevărat. Banii, pentru aceste zodii, reprezintă un lucru trecător, iar familia este adevărata lor comoară.
Citește și:  Horoscop 19 Iunie 2019: astazi Gemenii au parte de schimbari radicale in viata lor

loading...