HomeHoroscop Cele cinci zodii de bărbați care nu mint niciodată

Cele cinci zodii de bărbați care nu mint niciodată

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/12/cele-cinci-zodii-de-barbati-care-nu-mint-niciodata.jpg

Îți poți da seama dacă un bărbat de minte sau dacă te va minți în funcție de zodia sa. Dacă este Taur atunci cu siguranță nu te va minți, deoarece acești nativi ai zodiacului sunt foarte sinceri. De asemenea, nici Racul nu te va minți, pentru că este foarte sensibil, iar Leul urăște categoric minciuna. Așadar iată lista celor cinci zodii de bărbați care nu mint niciodată:

Berbec

 • Nativii zodiei Berbec spun minciuni foarte rar însă în momentul în care vor spune o minciună, se vor da singuri de gol pentru că sunt foarte împrăștiați și se vor încurca în detalii. Acești nativi nu se pricep deloc la minciuni, așadar nu sunt făcuți psihic pentru a spune minciuni.
 • În cazuri extreme pot minți, însă foarte greu, doar pentru a apăra altă persoană sau în cazul în care vor promite ceva ce nu sunt siguri că pot realiza. La nativii zodiei Berbec se aplică zicala „minciuna are picioare scurte”, căci în cazul în care vor minți, vor fi prinși foarte repede cu minciuna.

Taur

 • Natura nativului Taur este aceea de a fi în stare de confort, așadar o minciună l-ar scoate din această stare de bine a sa. Taurul nu minte datorită faptului că acesta consideră minciuna un fel de „încurcătură” la care trebuie să de pună foarte mult efort și care se va confrunta treptat.
 • Nativii zodiei Taur sunt firi foarte sincere, dorind la rândul lor ca cei din jur să fie sinceri cu ei. Se întâmplă foarte rar ca acești nativi să mintă, însă când fac acest lucru, îl fac clar pentru alte persoane.

Rac

 • Nativul zodiei Rac este o fire foarte sensibilă și care nu dorește să îi rănească pe cei din jurul său. Nativii zodiei Rac se mint cel mai mult pe ei înșiși, deoarece lipsa de încredere este foarte accentuată; așadar, își spun lor înșiși cele mai frumoase minciuni, pentru a prinde puțin curaj.
 • În ceea ce privește persoanele din jurul lor, nativii zodiei Rac nu mint, fiind foarte slabi la capitolul „minciună”.

Leu

 • Nativii zodiei Leu urăsc minciuna și totodată persoanele care spun minciuni; datorită orgoliului lor aparte și a personalității lor puternice nativii zodiei Leu nu vor minți niciodată.
 • Bărbații aflați în zodia Leu sunt foarte direcți și sinceri, evită minciuna, aceștia nu o pot accepta nici măcar în cazul scopurilor nobile; așadar, bărbatul din zodia Leu nu te va minți niciodată.

Pești

 • În general nativii zodiei Pești fac foarte greu diferența dintre realitate și ficțiune, fiind prinși undeva la mijlocul acestora; totodată au un orgoliu foarte mare, ceea ce îi împiedică să spună minciuni.
 • Peștii nu sunt pricepuți la a spune minciuni, fiind prinși foarte rapid cu minciuna (uneori nativii zodiei Pești spun minciuni fără a-și da seama de acest fapt și neluând în considerare urmările acesteia), simțindu-se cu „musca pe căciulă”, plus că orgoliul lor nu le dă voie să fie puși în astfel de situații…
 • Nativii zodiei Pești recunosc foarte greu atunci când greșesc, de aceea nu vei fi mințită de un nativ Pește, deoarece dacă minte și vei afla, se va simți „obligat” să își calce pe orgoliu.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed