HomeHoroscopcompatibilitate zodii 10 motive care îl fac pe Scorpion bărbatul ideal

10 motive care îl fac pe Scorpion bărbatul ideal

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/10-motive-care-îl-fac-pe-Scorpion-bărbatul-ideal.jpg

De altfel un tip pașnic și sociabil, Scorpionul are o plăcere deosebită, poate chiar un hobby, să atragă în plasa sa ființe neștiutoare. Voi pleda pentru cauza lui mai jos: zece motive care îl fac cel mai bun dintre cei buni.

  1. Știe când trebuie să vorbească și când să tacă. Pentru cele care au experimentat vorbăreți în trecut, el e mană cerească și înlocuiește antidepresivele luate de la atâta țipat la urechi surde. Ține la sănătatea ta, măcar din acest punct de vedere. Să nu te bazezi pe el când este vorba de renunțare la vicii. În cel mai bun caz, nu va fi nevoie să ascunzi țigările de el. Veți fuma liniștiți împreună, ca doi oameni maturi.
  2. Are o alură de bad boy. Perfect pentru puștoaice, funny pentru doamne. Dacă te porți mai bătrânește decât el, poate ai aruncat tricoul cu Metallica și l-ai înlocuit cu tocuri cui, nu te va considera demodată. Ești tocmai bună. Are o imaginație bogată, trebuie doar să exiști în mintea lui. Va ști cum să proceseze imaginea.
  3. Felul cum te privește când te vrea. Te simți prădată, te simți în viață, devii Femeia Fantastică și toate grijile s-au dus pe apa sâmbetei, ca și hainele. Mai intrigat va fi dacă scoți și ceva inteligent pe gură, nu numai interjecții. Nu-ți va mai da drumul! Cu toate astea, te poți duce la coafor liniștită fără să te bănuiască cineva aiurea că înșeli. Pentru el, ori ai încredere, ori nu ai – totul sau nimic.
  4. Nu are obsesii față de detalii, drept pentru care se poate concentra în situațiile cele mai vitrege, cum ar fi sexul într-o cabină de probă.
  5. Ține la băutură. Unde alții au căzut, el e cel ce-i cară și asta îl face încă o dată eroul tău. Cel puțin nu l-au văzut vecinii vomând pe peluză. Unde mai pui că alcoolul îl face o bestie în pat.
  6. El e puterea din umbră la locul de muncă. Te distrează să-l vezi vânând greșelile altora ca el să iasă în față. Cu o femeie puternică în umbră, poate muta munții din loc.
  7. Puteți complota împreună un plan diabolic fără să te simți vinovată. Oricum ai face calculele, procentul lui de răutate e mai mare decât al tău.
  8. Are gusturi bune. Iubește tot ce e calitativ, fie că e vorba de o haină care-l prinde, de un vin vechi, de o femeie inteligentă.
  9. Nu s-a întâlnit un bărbat Scorpion care să joace la dublu. Își alege cu greu partenera, dar atunci se stabilește la o singură variantă…
  10. Copiii vor găsi în el o autoritate și tu un stâlp de familie. Acest fapt îți va fi de mare folos, atunci când copiii nu vor mai crede în Bau-bau. Locul lui va fi luat de tata și, decât să îți țină tata morală, mai bine alegi să stai cuminte. Cu toate acestea, este un tip de tată care își dă silința, chiar dacă e obosit, își face timp pentru copii.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed