Home Horoscopcompatibilitate zodii 3 cupluri care își spun ʺadioʺ până la sfârșitul anului

3 cupluri care își spun ʺadioʺ până la sfârșitul anului

autor Elena Yvette
245 vizualizari

Conjunctura astrală din această toamnă, dar și faptul că nu au acordat importanță la primele semnale negative apărute face ca cele trei cupluri de mai jos să se despartă până la sfârșitul anului.

3-cupluri-care-isi-spun-ʺadioʺ-pana-la-sfarsitul-anului

  1. Berbec + Gemeni

În această toamnă cei doi nativi o vor lua pe drumuri diferite. Berbecului i-a fost blocată dezvoltarea profesională de către Geamăn care, cu o concepție de viață diferită, l-a făcut pe Berbec să stagneze din cauza acestei iubiri. Drumurile lor se despart, fiecare dorind să se axeze mai mult pe carieră.

  1. Taur + Scorpion

Compatibili pe mai multe planuri atât în comunicare, cât și în ducerea la îndeplinire a unor sarcini, nativii din Taur și Scorpion se înțeleg foarte bine și în dormitor, doar că atunci când se termină amorul apar și neînțelegerile, iar încet-încet își dau seama că nu sunt făcuți unul pentru altul, iar spre finalul anului cei doi ar putea decide o despărțire amiabilă, căci niciunul nu este adeptul certurilor…

  1. Pești + Capricorn

Fire extrem de sensibilă, nativul din Pești suferă pentru că partenerul Capricorn nu îi mai acordă aceeași atenție ca până acum, la rândul lui, Capricornul vine după o perioadă dificilă și obositoare pe plan profesional și nu mai este dispus să suporte sensibilitatea exagerată a Peștelui, care să îi pună parcă bețe-n roate în carieră și vrea să fie singur în următoarea perioadă pentru a-și revizui planurile.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies