Homecompatibilitate zodii 3 trei zodii înfruntă furtunile interioare și zboară spre speranță

3 trei zodii înfruntă furtunile interioare și zboară spre speranță

autor Elena Yvette
1,9K views 5 minute timp de citit
3 trei zodii înfruntă furtunile interioare și zboară spre speranță
  • Berbecii trec peste probleme punându-și în valoare talentele
  • Taurii au tras tare, dar urmează o perioadă de relaxare și pentru ei
  • Leii au succes deși au bătut la uși închise

Berbec
Berbecii sunt gata să înceapă o viață nouă, după ce o lungă perioadă de timp au stagnat în probleme și neajunsuri. A venit momentul să își pună în valoare talentele și să reușească să facă ceva productiv cu ele. Cu sprijinul celor din jur și cu ambiție, Berbecii vor reuși să își transforme talentele în proiecte de viitor. Asta le va aduce un venit satisfăcător și o viață mai ușoară, deoarece vor îmbina utilul cu plăcutul și vor face ceea ce îi pasionează, pentru a-și asigura traiul.

Taur
Taurii trăiesc o perioadă haotică, ce le stârnesc inclusiv probleme de sănătate. Din fericire, acest mod de a trăi va lua curând sfârșit, căci aglomerația s-a produs din cauza unor evenimente de moment. Sunt încurajați să ia o pauză pentru a reuși să își încarce bateriile, altfel, doar diminuarea responsabilităților nu îi vor ajuta să se refacă îndeajuns încât să nu mai resimtă oboseala acumulată în tot acest timp.

Gemeni
Un val de stres s-a abătut în ultima perioadă asupra nativilor din zodia Gemeni, dar problemele vor lua sfârșit. Au fost foarte agitați din cauza banilor și a faptului că nu găseau un job. Din fericire pentru aceștia, se poate să fie contactați în viitorul foarte apropiat de cei de la job-ul la care aveau cele mai puține așteptări. Nu trebuie să se descurajeze, recrutările pot dura foarte mult, mai ales dacă job-ul este unul cu statut mare.

Rac
Un Rac va reuși de fiecare dată să ajungă la ce dorește, doar cu un minim de efort. Problema este că acesta este destul de leneș și are nevoie de un impuls. Este foarte important ca Racul să se înconjoare de persoane care țin la el și au numai intenții bune. Astfel, cu capacitatea Racului și încurajările celor din jur, va ajunge să aibă realizări mari, de care să fie mândru atât el, cât și persoanele ce îi înconjoară.

Leu
După mai multe interviuri eșuate, Leii primesc propuneri de angajare ce par a fi toate avantajoase. Sunt sfătuiți să nu alerge după mai mulți iepuri deodată și să se hotărască pentru unul. De asemenea, alegerea pe care va urma să o facă trebuie să fie făcută cu cap, nu în momentul în care sunt entuziasmați. Toate propunerile trebuie să fie gândite la rece, ca să nu aleagă un job bănos, dar la care să nu poată facă față, sau un job ce pare a fi ușor, dar care de fapt necesită mult mai mult efort, pe bani puțini.

Fecioară
Surprizele de care vor avea parte Fecioarele vor constitui de fapt oportunități. Problema este că trebuie să fie foarte atente, astfel încât să nu rateze nimic. Dacă se ivește ceva și nu își dau seama la timp de oportunitate, vor ajunge să o piardă, ceea ce nu este rentabil, căci nu va exista o a doua șansă.

Balanță
Balanțele au trecut printr-o perioadă mai agitată din cauza conflictelor petrecute în familie. Din fericire, după multe momente tensionate, vor afla că familia lor se mărește și astfel vor avea motiv de bucurie. Asta îi va face să conștientizeze importanța familiei și bucuriile pe care ți le poate oferi, bucurii pe care nimeni altcineva nu ți le poate da. Pregătirile pentru sosirea noului membru vor fi în toi încă de la aflarea veștii, iar asta va face ca familia să fie mai unită ca niciodată, și să uite de problemele pe care le-au pus la înaintare înaintea celor dragi.

Scorpion
Scorpionii vor întâmpina unele provocări la locul de muncă, dar nu este motiv de panică. Prin perseverența și devotamentul lor, vor ajunge să treacă cu puțin efort peste toate obstacolele. Mai mult, aceste provocări vor veni la pachet cu o mărire de salariu. Asta va fi suficient cât să reușească peste puțin timp să plece în vacanța la care visau, dar nu aveau suficiențe resurse materiale puse deoparte.

Săgetător
Săgetătorii s-au plictisit de ceea ce au și doresc să facă schimbări care necesită bani. Pentru asta, vor încerca să obțină o mărire de salariu și să mai facă bani și din alte resurse. Vor reuși, dar nu pentru mult timp, căci timpul nu le va permite să facă câte își propun, pentru o perioadă lungă de timp. Oboseala se va acumula și își va spune cuvântul.

Capricorn
Capricornii vor întâmpina câteva cheltuieli neprevăzute care le va da bătăi de cap. Sunt sfătuiți să le rezolve pe cât posibil, mai ales dacă dispun de rezerve de bani. La început problemele nu vor necesita sume mari, dar dacă nu sunt rezolvate la timp, vor cauza și alte pagube, și atunci costurile vor ajunge la sume usturătoare.

Vărsător
Vărsătorii, la fel ca și Balanțele, trec printr-o perioada mai tensionată în familie. Aici situația nu este la fel de roz, căci conflictele se vor sfârși prin separarea celor ce au iscat conflictul. Deși pare că totul merge într-o direcție tot mai proastă, separarea va ajuta ambele părți să își dea seama de importanța fiecăruia, și astfel, peste puțin timp, se vor căuta una pe cealaltă.

Pești
Peștii sunt mai norocoși în general. Deși au întâmpinat și ei greutăți, au reușit să treacă peste, rezolvându-le pe toate. Se anunță și la ei o perioadă aglomerată, dar aceștia nu vor fi prea afectați, știind cum să facă față situațiilor tensionate. Au capacitatea de a recepta și a gestiona rapid situațiile în care lucrurile nu sunt în favoarea lor…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed