3 zodii găsesc confort în familie și comunicare

Share

Urmează o perioadă în care unele zodii vor avea parte de sentimente de melancolie, singurătate, se vor simți lăsate pe dinafară. Taurii vor avea parte de multă indiferență în relație. Fecioarele vor fi supuse unor reproșuri la locul de muncă, iar săgetătorii vor fi într-un blocaj de comunicare cu familia.

Berbec
Berbecii vor fi foarte aglomerați cu diferite sarcini acasă. Partenerul are nevoie de ajutorul vostru pentru a muta mobila sau pentru a face câteva reparații prin casă. Veți primi o sumă mare de bani în perioada următoare.

Taur
Pentru tauri vine o perioadă grea pe plan emoțional. Se pare că partenerul vă va trata cu multă indiferență, iar acest lucru vă va răni profund. Voi aveți nevoie de afecțiune și comunicare. Încercați să aflați ce anume îl deranjează pe partener.

Gemeni
Cei din zodia gemeni vor intra într-o perioadă a investițiilor. Veți investi foarte mult acasă, veți face achiziții importante pe care vi le doreați de ceva timp, poate chiar vă cumpărați un gadget nou.

Rac
Racii vor fi foarte melancolici și poate chiar obosiți. Posibil să fi fost foarte aglomerați în ultima perioadă, iar acum resimțiți oboseala. Încercați să vă odihniți cât de mult se poate și căutați activități relaxante.

Leu
Leii vor fi în centrul atenției încât vor fi copleșiți. Se anunță un eveniment important în familie. Posibil să fie un botez sau o cununie. Veți avea o perioadă plină de bucurie și evenimente fericite.

Fecioara
Pentru fecioare urmează o perioadă plină de reproșuri din partea colegilor de la locul de muncă. Posibil ca un proiect să nu fi ieșit bine sau chiar să fi uitat să vă duceți la îndeplinire anumite responsabilități. Încercați să vă reparați greșeala și să fiți diplomați.

Balanța
Balanțele vor avea o perioadă mai aglomerată la locul de muncă, multe proiecte de terminat, sarcini de dus la bun sfârșit. Le veți îndeplini cu bine pe toate, iar superiorii vă vor recompensa.

Scorpion
Scorpionii vor petrece clipe romantice alături de partener. Posibil să fi fost distanțați în ultima perioadă, iar acest lucru v-a făcut să vă purtați dorul. Acum vă veți reuni și veți fi mai fericiți ca niciodată.

Săgetător
Săgetătorii se vor confrunta cu câteva blocaje de comunicare în relația cu membrii familiei. Posibil să nu vă fi simțit prea bine în ultima perioadă, iar familia își face griji pentru voi. Încercați să depășiți aceste obstacole în comunicare și să dați frâu liber la ceea ce simțiți.

Capricorn
Cei din zodia capricorn vor avea parte de un eveniment important. Posibil să aveți parte de o cerere în căsătorie sau pur și simplu să vă pregătiți să aduceți pe lume un copil. Cert este că veți trece într-o perioadă de maturizare.

Vărsător
Vărsătorii se pregătesc să facă un pas mare în viața lor. Posibil să constatați că persoana iubită înseamnă mult pentru dumneavoastră, iar acest lucru vă va face să luați decizia cea mare de a face o cerere în căsătorie sau să vă mutați împreună.

Pești
Peștii vor intra într-o perioadă plină de întâlniri profesionale și vor cunoaște mulți oameni noi. Posibil să vă lărgiți cercul de prieteni și poate pentru cei singuri chiar să apară o persoană interesantă…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news