Homecompatibilitate zodii 3 zodii își vor rezolva conflictele în această săptămână

3 zodii își vor rezolva conflictele în această săptămână

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
3 zodii isi vor rezolva conflictele in aceasta saptamana
  • Gemenii vor avea o săptămână plină de acțiune în care va trebui să ia decizii importante, Leii își vor rezolva conflictele, iar Fecioarele își vor restabili legătura cu un vechi prieten.

Berbec
Săptămâna aceasta ai putea avea un mod mai special de a-ți arăta sentimentele față de partenerul tău. Felul în care te exprimi te-ar putea ajuta în mare măsură să obții un răspuns pozitiv pe care îl aștepți de mult timp.

Taur
Săptămâna aceasta va fi un moment grozav pentru a merge la o întâlnire. Va fi organizată o serbare la care vei fi invitat. Profită la maxim de această atmosferă specială care îți va aduce și momente romantice.

Gemeni
Vei avea o săptămână plină de acțiune în care va trebui să iei decizii importante. Va trebui să-ți asumi un angajament însemnat. S-ar putea să te gândești mai mult la ceea ce ar trebui să realizezi și ce e important pentru tine.

Rac
Vei simți că este nevoie să faci și altceva util pentru tine cu banii pe care îi câștigi, nu doar să plătești facturi. Îți dorești să te distrezi puțin. Fie că e vorba de a lua masa la un restaurant, de un tratament Spa sau să-ți cumperi o ținută nouă. Răsfață-te cu ceva special!

Leu
Obstacolele pe care le-ai întâlnit vor fi depășite în această săptămână. Frustrările recente vor începe să dispară pentru că vei reuși să potolești un conflict cu o rudă sau un vecin. Promite-ți că nu te vei supăra prea mult atunci când mai apar probleme.

Fecioară
Săptămâna aceasta ai putea restabili legătura cu un vechi prieten. Ai făcut tot posibilul să-l găsești. Comunicările vă vor determina să vă întâlniți în curând. Această întâlnire îți va deschide noi drumuri în viitor.

Balanță
Săptămâna aceasta îți vei îmbunătăți relațiile cu cei din familia ta, care vor deveni mai pașnice. Vei fi bucuros să profiți de această ocazie pentru a te relaxa și a te bucura că scopul tău principal a fost atins.

Scorpion
Te vei simți ușor atacat si starea ta de spirit tinde sa fie scăzută, lucru care este observat si de cei din jur. Orice ai face, nimic nu te mulțumește. Sportul ar putea fi o metodă de a scăpa de această stare.

Săgetător
Va fi o săptămână bună pentru a face liste pro și contra și pentru a te apropia mai mult de luarea unei hotărâri importante. Vei avea o privire de ansamblu bună și îți păstrezi calmul chiar și atunci când lucrurile se agita în jurul tău.

Capricorn
Săptămâna aceasta vei găsi impulsul necesar pentru a face ceva neobișnuit. Profită de ocazie pentru a-ți modela viața în funcție de ideile tale personale, chiar dacă schimbi doar un lucru mic.

Vărsător
Responsabilitățile de la muncă încep să te epuizeze. Îți place ceea ce faci, dar nu-ți place felul în care se profită de tine la locul de muncă. Data viitoare când șeful tău îți dă prea multă muncă suplimentară, refuză să mai accepți.

Pești
S-ar putea să simți nevoia de a revedea un loc care păstrează multe amintiri pentru tine și care scoate în evidență latura ta nostalgică. Oricum, aceasta săptămână nu este o săptămână în care să stai, ci una pentru a explora amintiri…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed