3 zodii nu trebuie sa se lase influentate de emotii. Pesti fiti rationali

Share

  • Racii riscă să acorde o atenție mult prea mare anumitor subiecte
  • Leii nu mai au chiar atât de mult dinamism pe cât sperau să aibă
  • Balanțele s-ar putea să își neglijeze sănătatea destul de mult

Gemenii vor trebui să poarte o discuție cu o persoană care le-a făcut rău în mod voit, Fecioarele vor trebui să fie și ele raționale, deoarece vor avea tendința de a pune inima mai presus de ceea ce le spune creierul, iar Peștii trebuie să fie raționali și să nu ia decizii cu inima.

Berbec
Berbecii vor fi ușor tulburați, deoarece vor afla unele informații care vor schimba total modul în care vor acționa de aici înainte. Nativii vor trebui să schimbe foaia, căci lucrurile nu sunt deloc așa cum par ele.

Taur
Taurii și-au propus să rezolve o parte din problemele cu care persoanele apropiate se confruntau, deoarece au reușit să le încheie pe ale lor și au timpul necesar. Nativii nu vor pierde timpul și se vor apuca imediat de treabă.

Gemeni
Gemenii vor trebui să poarte o discuție cu o persoană care le-a făcut rău în mod voit, însă nativii sunt dispuși să îi mai dea o șansă. Înainte de a lua o decizie, nativii ar trebui să își aducă aminte de gravitatea faptelor pe care persoana respectivă le-a comis.

Rac
Racii riscă să acorde o atenție mult prea mare anumitor subiecte care chiar nu își au rostul în viața lor, iar acest lucru îi poate dezechilibra, dacă nu vor menține totul pe linia de plutire.

Leu
Leii nu mai au chiar atât de mult dinamism pe cât sperau să aibă, așa că vor trebui să își regândească planul de acțiune pe care îl întocmiseră pentru ziua de astăzi. Nativii nu au energia de care ar fi avut nevoie, pentru a duce planurile la bun sfârșit.

Fecioară
Fecioarele vor trebui să fie și ele raționale, deoarece vor avea tendința de a pune inima mai presus de ceea ce le spune creierul, deși simt că ar trebui să nu acționeze așa. Nativii trebuie să se ia după intuiție, căci ea este cea care le arată calea corectă.

Balanță
Balanțele s-ar putea să își neglijeze sănătatea destul de mult și totul va fi cauzat de orele de somn de care nu au mai ținut cont. Nativii au preferat să petreacă, însă nopțile nedormite se vor resimți în durerile de cap.

Scorpion
Scorpionii vor reuși să facă o impresie foarte bună la o masă la care vor fi invitați în interes de serviciu. Nativii se vor purta natural, iar acest lucru va aduce aprecierea tuturor celor din jur.

Săgetător
Săgetătorii sunt sfătuiți să nu uite de o promisiune pe care au făcut-o, deoarece unele persoane stau cu sufletul la gură, așteptând intervenția acestora. Dacă nu sunt siguri că vor putea onora promisiunile făcute, nativii sunt sfătuiți să spună adevărul.

Capricorn
Capricornii s-ar putea să se întindă la vorbă atât de mult, încât să piardă complet noțiunea timpului, motiv pentru care vor uita că trebuie să fie într-un loc, în scurt timp. Nativii vor trebui să se grăbească sau să amâne întâlnirea pentru o altă zi.

Vărsător
Vărsătorii vor avea de făcut unele plăți care vor apărea peste noapte, însă nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece vor avea toate resursele economice necesare.

Pești
Peștii trebuie să fie raționali și să nu ia decizii cu inima, deoarece aceasta îi va pune în niște situații pe care, ulterior, le va fi greu să le rezolve…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news