Home compatibilitate zodii 4 zodii afectate de intrarea în sezonul Fecioarei. Rac, Gemeni…

4 zodii afectate de intrarea în sezonul Fecioarei. Rac, Gemeni…

autor Elena Yvette
183 vizualizari
4 zodii afectate de intrarea in sezonul Fecioarei
  • Ce zodii vor fi afectate de sezonul Fecioarei
    Ce presupune și ce schimbări aduce
    Află predicțiile personalizate pentru fiecare zodie

Racii se redescoperă, Gemenii sunt temperați de partener, Săgetătorii sunt extrem de liniștiți și cumpătați.

Berbec
21 martie – 20 aprilie
Va fi o perioadă nemaipomenită dacă îți folosești skill-urile cum ai învățat s-o faci. Vrei să îți dezvolți latura creativă. Faptul că te afunzi în muncă, nu aduce prea multe lucruri pozitive, în viața de cuplu. Îndepărtezi partenerul în acest fel. Dacă ai investit în diverse, vei primi profit. Tot efortul depus în domeniile de activitate, te conduce spre drumuri pavate cu succes, dar e important de reținut că ești un simplu om.

Taur
21 aprilie – 21 mai
Vei avea destul de mult de lucru, așadar nu vei dispune de prea mult timp liber. Numeroase sarcini pentru acasă și o sumedenie de responsabilități, la job, îți fac zile fripte. Încearcă să gestionezi timpul în așa fel încât să nu ajungi la epuizare. Faptul că ești dispus să îți eliberezi programul pentru partener, îl determină pe acesta să te aprecieze și mai mult și să îți ofere afecțiunea de care ai nevoie.

Gemeni
22 mai – 21 iunie
Timpul trece extrem de repede pentru tine. Vei avea o energie pozitivă, tonusul ridicat, contribuind la săvârșirea tuturor atribuțiilor de la lucru. Pe de altă parte, deși ai intenții bune și o atitudine optimistă, organismul îți dă semnale că poate ar fi nevoie de o pauză. Nu este o idee bună să îl superi mai mult decât ai făcut-o deja. În plan amoros, se vor ivi diverse ocazii pentru a-i demonstra partenerului iubirea de care poți fi capabil.

Rac
22 iunie – 22 iulie
Nu renunța la tine pentru a-i salva pe ceilalți. Acesta este cel mai important sfat de care trebuie să ții cont. În aceste vremuri tulburi, tu ești persoana care ar trebuie să conteze cel mai mult. Răsfață-te, fă lucrurile de care îți era teamă, depășește-ți limitele, alungă barierele. Va urma o etapă de apogeu în ceea ce privește viața profesională și financiară, implicit. Dragostea, ar trebui pusă în plan secund, mai ales pentru nativii singuri.

Leu
23 iulie – 21 august
Primul lucru pe care ți-l recomandă astrologii să îl faci, este să îți pui ordine în viața de cuplu sau în familie. Există suficient timp să rezolvi îndatoririle de la job. Cere ajutorul prietenilor sau oamenilor în care ai încredere absolută, pentru a-ți elibera programul. Tratează-te cu glume bune, vin și îmbrățișări pline de iubire. Va veni o vreme când nu vei mai avea la dispoziție răgaz pentru a petrece astfel, zilele libere.

Fecioară
22 august – 23 septembrie
Dacă doreai să înveți ceva nou, este momentul potrivit. Ești receptiv la nou. Îți pui la punct casa, deretici și îți acorzi un premiu, o ieșire în compania persoanei preferate. Nu sunt multe noutăți în materie de job sau cuplu, tot ce pot astrologii să afirme este că te bucuri de liniștea ce domină înaintea furtunii. Unul dintre weekendurile ce au să vină, va fi plin de surprize.

Balanță
24 septembrie – 23 octombrie
Sănătatea este cea mai importantă și trebuie să te axezi pe aceasta. Acordă atenție și sănătății tale mentale și luptă pentru binele tău. Dacă vreun membru al familiei tale îți oferă un sfat în perioada care urmează, acceptă-l și ține cont de el, îți poate schimba viziunea asupra unor aspecte ale vieții. În ceea ce privește latura sentimentală, vei întâmpina anumite probleme, discuții iscate din nimic, te vor afecta.

Scorpion
24 octombrie – 22 noiembrie
Te vei confrunta cu stări de leșin și slăbiciune din punct de vedere emoțional. Trebuie să o lași mai moale și să acorzi atenție deosebită sănătății. Găsește-ți pacea interioară, redescoperă-ți pasiunile și pune pauză la tot ce include stres și efort. Partenerul te va ajuta să te prețuiești mai mult și să te ocupi mai mult de propria persoană.

Săgetător
23 noiembrie – 21 decembrie
În sfârșit ai înțeles că lucrurile se vor așeza, încet. Concentrează-te pe casă, pe înnoirea locuinței, pe rezolvarea problemelor în cuplu. La job, lucrurile decurg conform panului, așa că ideal ar fi să combini relaxarea cu îndeplinirea unor atribuții ușoare. Socializează, ieși în aer liber, cu prietenii sau familia și nu lăsa pe nimeni să îți răpească clipele frumoase.

Capricorn
22 decembrie – 20 ianuarie
Ești atât de preocupat să îi ajuți pe alții, încât te-ai neglijat pe tine. Într-adevăr, este important să oferi atenție și celorlalte persoane din viața ta, dar întâi de toate, tu ești principalul pion în jocul tău de șah. Ia-ți timp să dezbați diverse subiecte cu perechea ta și lămuriți situații pe care nu ați apucat să le lămuriți.

Vărsător
21 ianuarie – 19 februarie
Lucrurile sunt relativ armonioase pentru tine. Va fi puțin dificil să îți reintri în ritm, după câteva zile de stagnare. Secretul este să iei lucrurile ușor, nu fi foarte dur cu tine. Există timp să poți duce la bun sfârșit orice aveai în plan. În ceea ce privește latura sentimentală, partenerul și-a creat anumite așteptări, pe care nu le poți atinge, dar discutând există cale spre împăcare.

Pești
20 februarie – 20 martie
Vei depăși temerea de a încerca lucruri noi și de a ieși din zona veșnică de confort. Cu sprijinul celor dragi vei reuși tot ce ți-ai propus. Nu te încrede în oamenii despre care intuiția ți-a dat de înțeles că nu sunt demni de atenția ta. Singurele complicații apar în cuplu, acolo unde pare să nu ai existe soluții care “ să vă facă bine”…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies