Homecompatibilitate zodii 4 zodii care vor cunoaște marea iubire în această lună

4 zodii care vor cunoaște marea iubire în această lună

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 773 views
4 zodii care vor cunoaste marea iubire in aceasta luna

Cupidon apare de după nor și săgetează cu dragoste zodiile. Care sunt cele mai îndrăgostite zodii și care sunt zodiile singure, în perioada următoare? Află cu noi.

BERBEC
Ai câteva probleme cu partenerul, cauzate de dorința ta de a te lăfăi, care nu este în concordanță cu a sa. Doar pentru că tu vrei să trăiești pe picior mare, nu înseamnă că toată lumea trebuie să te urmeze, mai ales persoana iubită, cu care locuiești. Sunt nativi berbec, care vor cunoaște dragostea în propria persoană.

TAUR
Se pare că în această perioadă, simți să fii mult mai afectuos și iubitor. Cel puțin o vreme, te vei ține departe de orice fel de conflict, nu sunt excluse tensiunile, tipice fiecărei relații. În cazul tău, acestea sunt iscate de orgoliu și principii inutile, care există la mijloc. O bună ascultare și puțin timp alocat dialogului, vor alunga orice mică neînțelegere.

GEMENI
Din punct de vedere amoros, gemenii o duc extraordinar. Atât pentru cuplurile la început de drum, cât și pentru cele aflate într-un mariaj lung, lucrurile par să se situeze într-o bulă a armoniei și păcii în cuplu. Aveți planuri care presupun mărirea familiei. Felul în care planetele se aliniază, vă oferă ocazia perfectă, să vă coordonați pe orice plan.

RAC
În perioada următoare așteaptă-te să simți primul “zing!” după o vreme în care ai fost singur. În cazul în care deja formezi un cuplu, lucrurile vor trece la etapa următoare, fie că este vorba de prima locuință împreună, de o călătorie sau de o nuntă, cert este că evoluați. Nu este rău să acorzi mai mult timp pentru toate acestea, din moment ce te afunzi în muncă.

LEU
Mai romantici ca niciodată, așa vor fi nativii leu, săptămânile acestea. După mult timp, te pui în plan secund și oferi atenția de mult solicitată, persoanei cu care ai o relație amoroasă. Timpul în natură sau în liniștea casei, vă apropie cum n-ai sperat.

FECIOARĂ
O perioadă plină de surprize, îți bate la ușă. Faptul că treci peste mese, ești obosit și lipsit de vlagă, îl fac pe partener să te răsfețe mai mult, acum. Profită de ocazie și nu refuza nimic. Dacă ai fost singur mult timp, luna aceasta sau următoarea, nu sunt favorabile începerii unui nou capitol în materie de amor. Concentrează-te pe tine și viitorul tău.

BALANȚĂ
Dacă nu ai un partener, poate că lucrurile ar trebui să rămână la acest stadiu, cel puțin o vreme. Cei care aveți o relație de lungă durată, veți întâmpina o serie de dificultăți generate de bani sau de job și timpul pe care îl petreci acolo. Trebuie să rămâi calm, pentru ca lucrurile să nu escaladeze.

SCORPION
Lucrurile nu merg pe drumul cel bun, în ceea ce privește relația de cuplu. Felul în care vă comportați unul cu celălalt, dar și alte probleme nerezolvate, nu fac decât să înrăutățească situația. Stres, răceală, singurătate, sunt cuvintele-cheie care ar descrie perfect situația pe plan sentimental, în cazul scorpionilor. Mai multă încredere ar ajuta.

SĂGETĂTOR
Viața de cuplu, vine la pachet cu urcușuri și coborâșuri, pentru nativii săgetător, implicați în relații lungi. Dacă erai singur și trist, află că această perioadă a luat sfârșit pentru tine, pentru că în cele mai neașteptate contexte, va apărea persoana la care ai visat atât de mult. Cu toate că vă separă o serie de diferențe, vă acceptați.

CAPRICORN
Dacă singurătatea ți-a fost parteneră, află că e momentul să vă despărțiți, căci va apărea o persoană care să te iubească. Relația va da roade și veți conștientiza că sunteți compatibili. Nu te lăsa păcălit de aparențe. Cuplurile căsătorite, vor avea mici discuții bazate pe motive inutile și ușor rezolvabile.

VĂRSĂTOR
Vei avea succes în a-ți înțelege partenerul. Dialogul este una dintre cele mai bune căi de mediere a unui conflict, iar asta este sugerat să faci, în cazul în care, lucrurile degenerează. Pentru cuplurile care sunt la început de drum este foarte important să vă acordați încredere reciprocă și să vă susțineți.

PEȘTI
Perioada care are să vină, este prielnică pentru un nou început sau dacă este cazul, pentru o despărțire, căci, în ambele cazuri, stelele sunt în favoarea ta și totul va decurge conform planului, adică pe cale amiabilă. Dacă ești deja într-un cuplu, nu ezita să faci surprize partenerului, răsfață-l și fă-l să înțeleagă cât de mult îl iubești…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed