Home compatibilitate zodii 4 zodii cărora li se schimbă viața în această lună. Planeta Marte intră în Taur

4 zodii cărora li se schimbă viața în această lună. Planeta Marte intră în Taur

autor Elena Yvette
150 vizualizari
4 zodii carora li se schimba viata in aceasta luna. Planeta Marte intra in Taur
  • HOROSCOPUL lunii Iulie pentru toate zodiile
  • Află ce te așteaptă pe plan astrologic în luna iulie

Planeta Marte intră în Taur, o zodie pasională când vine vorba de dragoste. Oferă un prilej minunat spre comunicare și combinația dintre planeta Mercur, care intră în Rac, aceasta permite remedierea conflictelor amoroase prin comunicare.

Horoscopul după semnul tău zodiacal

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Te vei simți mai puțin optimist ca de obicei, însă pe tot parcursul lunii vei încerca să îți găsești echilibrul emoțional.
Vei întâmpina oarece dificultăți pe plan amoros, din pricina atitudinii tale ușor superioare, dar încearcă să te bucuri de momentele frumoase pe care ți le oferă viața. O idee bună ar fi să atenuezi dorința de a te arăta independent, mai ales când beneficiezi de sprijinul partenerului.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Luna iulie este, în cazul tău, despre recunoașterea defectelor și despre moduri de comunicare eficiente. Venus, oferă oportunități spirituale nemaipomenite pentru starea ta de bine. Cinci minute de meditație și câteva exerciții de respirație sunt ideale pentru a scoate la iveală latura ta calmă. Știu că poți! De asemenea, ai mare grijă la persoanele cu care împarți patul.

Gemeni ( 21 mai – 20 iunie)
Foștii iubiți se pare că vor încă o șansă de la tine, dar ești setat pe ideea de a lăsa trecutul în urmă și faci foarte bine. Ar trebui să te axezi pe ideea de relație de lungă durată și să adopți o atitudine care să atragă cât mai multe persoane către tine, pentru că de asta ai nevoie. Ești o fire creativă, deci așteaptă-te la noi colaborări care să îți stârnească interesul.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Din cauză că Marte intră în Taur, stârnește în ceea ce te privește, dorința de a petrece cât mai mult timp cu prietenii tăi.
Vei avea parte de zile de naștere extrem de reușite, deoarece, pe parcursul lunii te acaparează o stare de relaxare mai pronunțată ca oricând. Oferă atenție și rănilor tale spirituale, obținute în dragoste, cu o nouă iubire sau cu o scurtă vizită la terapiei, vei trece cu bine peste toate obstacolele!

Leu (23 iulie – 22 august)
Depeni amintiri cu prietenii și ieși în evidență prin felul tău de a povesti, astfel, îi animi pe amicii tăi. Nu uita că un Leu are nevoie de somnul său de frumusețe, atenție și o rutină cât mai detaliată, luna iulie e prilejul ideal să te răsfeți. E o idee genială să iți păstrezi sinceritatea caracteristică și nu ezita să o îndrepți spre cei care au nevoie de un sfat tăios, dar bine-venit.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
De asemenea, și în cazul tău, luna iulie te așteaptă cu butoiul de melancolie. Din nefericire, starea aceasta se menține mai mult, însă luna lui cuptor iți arată de câtă iubire ești capabil, îți dezvăluie o nouă latură a ta, ca partener. Vei simți că ești pregătit să împărtășești traume sau momente dificile care ți-au stat pe suflet și care nu ți-au dat pace. Totul va fi bine atât timp cât iți alegi cu grijă, persoanele din jur.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
După efortul depus în luna precedentă, Iulie te întâmpină cu odihnă. Îți va oferi contexte prielnice pentru a petrece timp cu tine, în liniște și pace. Marte nu te lasă foarte mult să dăinui în acest stadiu, așa că te împinge spre noi experiențe amoroase, dă frâu liber emoțiilor și arată-ți latura galantă și fermecătoare. Nu uita să alegi rapid un pretendent, nu oscila între mai multe variante.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Pentru că ești un semn al transformărilor, luna aceasta este pentru tine, o perioadă în care conștientizezi importanța unor persoane în viața ta, nu le lăsa să plece dacă își oferă confort și liniște sufletească. Ai nevoie să evoluezi, să vezi lucrurile din perspectivă diferită, așa că nu strică să accepți părerea celor care vor să și-o spună. Intuiția te ghidează spre noi orizonturi. Este ok să dorești să fii singur, dar nu e recomandat.

Săgetător (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nu folosi izolarea ca mecanism de apărare, participa la evenimente sociale și nu ezita să îți faci prieteni noi. Luna în Capricorn, pare să te ghideze către noi oportunități pe plan financiar, te va ajuta enorm spiritul tău independent. Daca ți-ai dorit un job sau să promovezi, e prielnică luna iulie pentru a le obține. La sfârșitul lunii, încearcă să îți iei un weekend liber departe de grijile cotidiene.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Pe de altă parte, tu ai nevoie să îți setezi limite și să elimini persoanele toxice. Fii onest și bun cu ceilalți și vei obține ce îți dorești, atât timp cât încerci să te pui pe primul loc. Munca ta va fi răsplătită, nu îți face griji. Pe plan amoros, o duci destul de bine, vei rezolva neplăceri cu calm și înțelegere. Dacă dorești să faci o propunere sau să ceri pe cineva în căsătorie, aceasta este luna ideală.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Ești un spirit rebel, libertin, care obosește să fie mereu așa, de aceea…nu te oprești și petreci întruna. Pe la mijlocul lunii, vei simți că ești sleit de puteri și că ai nevoie de timp singur, care te va conduce spre tristețe. Aceasta se va sfârși rapid, pentru că reușești să ieși singur din impas. Ignoră rețelele de socializare, prietenii cu sfaturi nesolicitate, partenerul care te bate la cap și comunică puțin cu tine.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Ești o fire timidă, mai ales când e vorba despre tine, eviți să îți exprimi sentimentele, dar iulie, îți permite să te simți liber și să verbalizezi ce gândești. În special, vei face asta, față de partener. Pe de altă parte, îmi pare rău pentru tine, dar următoarele luni te vor ține într-o continuă stare de angoasă, neliniște și ezitări, din cauza retrogradului. Nu uita să respiri regulat, să iei pauze și să plângi când simți nevoia…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies