Homecompatibilitate zodii 4 zodii își schimbă destinul în luna Septembrie. Balanțele și Capricornii sunt în top

4 zodii își schimbă destinul în luna Septembrie. Balanțele și Capricornii sunt în top

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
4 zodii isi schimba destinul in luna Septembrie. Balantele si Capricornii sunt in top

Septembrie, o lună plină de emoții în care te vei simți înstrăinat și te vei regăsi într-o fază a vieții în care va trebui să lucrezi asupra propriei persoane. Pentru unii, partea lor rebelă preia controlul, iar pentru alții este doar momentul chestionării, însă toată lumea beneficiază. Gemenii vor vedea viața in multicolor, iar balanțele și capricornii vor reuși în proiectul lor.

Berbec
Adeseori, berbecii se gândesc la septembrie ca la un nou început, însă poate fi mai mult de atât. Toate problemele se vor rezolva și veți putea face față tuturor provocărilor din aceasta perioada, fiind înconjurați de o energie pozitivă ce vă poate deschide calea spre diferite oportunități si experiențe. De asemenea, conflictele de la locul de muncă vor dispărea, iar dacă vă căutați sufletul pereche, veți putea găsi în sfârșit iubirea mult așteptată și visată, doar datorită energiei pozitive cu care ești înconjurat.

Taur
Pe parcursul întregii luni, ar putea apărea diferite probleme în calea ta, însă trebuie sa fii atent si precaut pentru a putea aborda fiecare provocare apărută. Relaxează-te și lucrează doar la propria persoana, trebuie doar sa ai încredere în propriile forțe. Eliberează orice problemă emoțională și încearcă să reduci tensiunea minții, și pur si simplu să îți permiți sa investești energie și timp asupra propriei persoane pentru a te îndrăgosti din nou de viată.

Gemeni
De la 9 septembrie, Mercur este în retrograd, iar cel mai bun mod de a trece prin această perioadă este de a te mișca in același timp cu el, fiind o modalitate de a te reconecta cu propria persoană. Acordați-vă suficient timp și spațiu pentru a va reconsidera, a va descoperi si a schimba proastele obiceiuri din propria viața. Totodată, in aceasta perioada, vei fi înconjurat de foarte multă dragoste și îți vei putea găsi sufletul pereche.

Rac
Financiar, septembrie îți va oferi rezultatul trudei și a muncii tale. Asta poate însemna o mărire de salariu sau o promovare la care mult așteptai, dar ceea ce va ajunge sa fie cu adevărat important pentru tine sunt banii care sunt in joc. Spre sfârșitul lunii, vei găsi o stare profundă de pace interioara prin îngrijirea de sine și dragoste, dar și atenție și apropiere din partea membrilor familiei.

Leu
Încă de la începutul lunii, vei fi plăcut surprins de magia cu acțiune rapidă care îți va lăsa lucrurile negative deoparte și te va concentra asupra lucrurilor care te hrănesc cu adevărat. De la 22 septembrie, te vei concentra din nou pe viața ta sociala, deși s-ar putea sa fie mai mult despre obligațiile față de proprii frați sau prieteni vechi, decât să faci lucrurile pe care vrei sa le faci cu adevărat.

Fecioara
Oportunitățile vor veni din toate părțile și indiferent dacă simți sau nu tracțiunea retrogradului Mercur, vei fi destul de conștient pentru a accepta ceea ce ti se oferă. Vei ști cu adevărat cine ești, care sunt limitele tale și care sunt talentele tale, deoarece ești într-un loc bun în luna septembrie.

Balanța
Te vei simți îndrăzneț și frumos pe măsura ce luna începe cu planeta ta guvernantă, Venus, terminând vizita anuala la zodia ta. Este un moment special pentru tine, fie te vei retrage pentru a lucra la un proiect, fie vei cunoaște o noua persoană ce te va umple de fericire. Sănătatea ta este constant în mintea ta în aceste zile, așa că fă-ți un plan pentru a păstra obiceiurile bune pe care le-ai construit de când a început sezonul Fecioarei.

Scorpion.
Să te bazezi pe ceilalți poate fi înfricoșător, deoarece scoate la suprafață temeri de abandon, de resentimente sau dezamăgire. Cu toate acestea, reciprocitatea reciprocă, ajutorul și grija sunt cele care ne apropie de cei dragi și de noi înșine. Spre sfârșitul lunii, nevoia de spațiu și de timp singur este sporită cu luna nouă din balanță care luminează a 12-a casă de retragere, evadare și singurătate. Astfel, ideea de a fi singur într-o mulțime ar putea fi retragerea liniștitoare de care ai nevoie.

Săgetător.
Luna aceasta este ideală pentru a face o propunere romantică. Luați-vă medicamentele conform instrucțiunilor și rămâneți în casă pentru a vă proteja de infecții și boli. Cheltuiește-ți banii pe lucruri care vor distra și amuza grupul. Cheltuiește generos și distrează-te cu grupul în loc să fii conservator cu banii tăi.

Capricorn.
Septembrie oferă o mulțime de potențial pentru experiențe speciale prin călătorii și explorare. Dacă călătoriți în această perioadă, asigurați-vă că ieșiți la sfârșit de săptămână și vedeți obiectivele turistice. Dacă ai acces la apă, fie că este o zi de plajă sau o baie, o lună plină din Pești este o zi perfectă pentru o baie. Nu lăsați lucrurile mici să vă împiedice să aveți experiențe noi și să vă faceți amintiri distractive.

Vărsător
Banii sunt în mintea ta în septembrie, în special în preajma lunii pline a Peștilor de sâmbătă, 10 septembrie, care aduce în lumină a doua ta casă de finanțe, venituri și achiziții. S-ar putea să te simți înclinat să arunci niște monede mari, poate cu echipamente noi sau locuri de cazare pentru o călătorie mare. Mercur îți guvernează în special datoriile, precum și accesul tău la distracție și divertisment, așa că poate doriți să vă revizuiți finanțele încă o dată pentru a vă asigura că nu există nimic restante pe care să-l uitați, înainte de a continua cu o achiziție mare

Pești.
Septembrie îți oferă ceea ce iubești cel mai mult: abilitatea de a face diferența în viața celor la care ții. Fiind că ești super plin de compasiune, luna aceasta te va trage de acele frânghii ale inimii tale și te va pune în situația de a putea face lucruri grozave pentru altcineva. Gândirea excesivă și a fi pesimist te pot stresa și pot fi dăunătoare pentru sănătatea ta. Ar trebui să fii atent pe alimentația ta și să te abții de la a mânca afară. Poate exista dorința de a citi materiale și de a efectua cercetări oculte online. Puteți fi confuz cu privire la modul de a gestiona mai multe probleme simultan.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed