Home compatibilitate zodii 4 zodii vor avea succes garantat în dragoste. Vara aceasta se vor îndrăgosti iremediabil

4 zodii vor avea succes garantat în dragoste. Vara aceasta se vor îndrăgosti iremediabil

autor Elena Yvette
176 vizualizari
4 zodii vor avea succes garantat in dragoste. Vara aceasta se vor indragosti iremediabil
  • 4 zodii vor avea succes garantat în dragoste
  • Vara aceasta se vor îndrăgosti iremediabil

Vara este anotimpul în care parcă totul stă pe loc, în care uităm de treburile zilnice, cotidiene, și în care ne lăsăm purtați de val pe cele mai înalte culmi. Vara este anotimpul în care toți uităm de griji și încercăm să ne relaxăm sau să trăim la maximum, însă nativii zodiilor Rac, Taur, Capricorn și Pești vor avea parte de câteva surprize de proporții. Află de mai jos ce te așteaptă în vara aceasta, în funcție de zodia ta.

Horoscop Berbec

Vara, Berbecii au întotdeauna un plan bine stabilit, analizat de mai multe ori, pentru a fi convinși că nu pierd vremea nicio clipă. O vacanță lungă, în străinătate, alături de persoana iubită, este întotdeauna bine primită. Berbecii nu au dus niciodată lipsă de momente romantice, și nici în această vară nu se schimbă nimic.

Horosc Taur

Taurii sunt pregătiți ca în această vară să dea lovitura din punct de vedere sentimental, să întâlnească pe cineva care să le dea lumea peste cap și să fugă în lume alături de jumătatea pe care o așteptau de mult. Se pare că aceștia au perfectă dreptate. Va apărea cineva care îi va vrăji definitiv.

Horoscop Gemeni

Gemenii se simt bine în orice anotimp, motiv pentru care nu pun atât de mult preț pe vară. Totuși, vor planifica o escapadă la munte, iar daca merg singuri, vor întâlni pe cineva care le va pica cu tronc.

Horoscop Rac

Racii sunt veșnic îndrăgostiți. De ei, de viață, de vară, de tot ce îi înconjoară. Totuși, lunile care vor urma vor fi diferite, și vor veni cu ceva nou și minunat pentru toți nativii acestei zodii. Va apărea în viața lor sentimentul suprem, cu fluturi în stomac și cu tot ce cuprinde o dragoste adolescentină, pură și greu de uitat.

Horoscop Leu

Pentru Lei, vara înseamnă distracție, nopți pierdute și petreceri grandioase până în zori. Nici în perioada următoare nu se va schimba acest lucru. Dragostea poate să mai aștepte puțin.

Horoscop Fecioară

În această vară, fecioarele nici nu vor să audă de povești de iubire cu feți frumoși și cai albi. Au nevoie de liniște și de libertate supremă, așa că se limitează la ieșiri cu prietenii și la plimbări lungi odată cu lăsarea nopții.

Horoscop Balanță

Balanțele se îndepărtează de toți pretendenții pentru a avea libertatea la care au visat tot anul. După petreceri și vacanțe exotice, la toamnă se întorc cu coada între picioare la toți cei pe care i-au lăsat baltă.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt mereu în relații serioase, de lungă durată, iar pentru ei vara este anotimpul perfect în care să plece în vacanță alături de jumătatea lor, să se relaxeze și să își încarce bateriile pentru tot restul anului.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pun mai mult preț pe prietenii decât pe relații serioase. Totuși, datorită exemplului venit de la cei din jur, pare că ceva începe să se schimbe. O fi pe termen lung?

Horoscop Capricorn

Capricornii aspiră de mult timp la o iubire pură, adevărată, ca în filme, iar în această perioadă chiar vor avea parte de ea. Va fi o vară pe cinste.

Horoscop Vărsător

Niciun Vărsător nu petrece vara singur, așa că nativii acestei zodii au început deja căutările. Dacă faci parte din această categorie, ai mare grijă cu cine intri în discuții.

Horoscop Pești

Peștii vor avea parte de o vară perfectă atunci când vine vorba de dragoste. Vor întâlni persoana potrivită cu care vor petrece cele mai frumoase momente. Dacă va rezista toată vara, cu siguranță va fi ceva pe termen lung…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies