Homecompatibilitate zodii 5 zodii trebuie să fie atente la schimbări astrale de săptămâna următoare. Urmează o perioadă bună pentru Capricorni

5 zodii trebuie să fie atente la schimbări astrale de săptămâna următoare. Urmează o perioadă bună pentru Capricorni

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1.7K views 2 minute timp de citit
5 zodii trebuie sa fie atente la schimbari astrale de saptamana urmatoare. Berbecii vor avea o saptamana plina
  • Racii vor fi avansați în grad, spre nemulțumirea multora
  • Leii vor să renoveze, dar nu au acordul partenerului
  • Vărsătorii vor avea cuvintele la ei

Berbec
Berbecii vor avea o săptămână plină, ceea ce îi va aduce la epuizare. Sunt sfătuiți să își scoată din program sarcinile ce nu sunt urgente, pentru a reuși să ducă totul la bun sfârșit.

Taur
Taurii vor avea o săptămână cu provocări la locul de muncă, dar nu trebuie să dispere. Trebuie să le gândească ca făcând parte din etapa lor de evoluare pe plan profesional.

Gemeni
Gemenii vor fi constrânși de cheltuieli neprevăzute, cărora nu le poate face față. Sunt sfătuiți să nu se împrumute decât de la prieteni foarte apropiați, pe care se pot baza că îi va aștepta cu banii.

Rac
Racii vor avea o săptămână bună, căci vor fi promovați la locul de muncă. Totuși, colegii vor încerca să îl descurajeze, dar Racii nu trebuie să pună nimic la suflet. Dacă au reușit să promoveze, înseamnă că sunt capabili să își îndeplinească și noile sarcini.

Leu
Leii vor să facă câteva modificări la locuința lor, dar această dorință nu rezonează cu planurile partenerului de viață. Sunt sfătuiți să țină cont și de părerile persoanei iubite, pentru a nu rămâne doar cu casa.

Fecioară
Precum Racii, Fecioarele vor avea ocazia de a fi promovate. Acestora li se vor prezenta noile sarcini pe care vor trebui să și le atribuie. Dacă înțeleg că, avansarea în grad vine cu responsabilitate mai mare, veniturile lor vor crește considerabil.

Balanță
Balanțele au tras mult de ele ca să ajungă la ce își doresc, dar deja simt că au ajuns la capătul puterilor. Sunt sfătuite să se gândească la rezultatul pe care îl vor obține în urma efortului, pentru a găsi motivare. Să se mai sacrifice puțin, căci sunt la capătul tunelului.

Scorpion
Partenerul de viață al Scorpionului a avut o perioadă mai aglomerată și nu a putut să îi ofere atenția cu care era obișnuit acesta. Concluziile trase de Scorpion au fost greșite, astfel că, urmează ca partenerul de viață să se revanșeze, iar nativul acestei zodii să aibă parte de o surpriză frumoasă și totodată neașteptată.

Săgetător
Săgetătorii vor fi indispuși în următoarele zile, dar fără a avea un motiv plauzibil, ceea ce va duce la o perioadă de distanțare cu persoanele dragi.

Capricorn
Urmează o perioadă bună pentru Capricorni, care îi va ajuta să își schimbe stilul de viață. Tot timpul au surâs unei schimbări, dar până acum nu au îndrăznit.

Vărsător
Comunicarea este punctul forte al Vărsătorului în perioada ce urmează. Va reuși să închege mai bine relațiile pe care le are cu fiecare dintre apropiați.

Pești
Peștii vor avea o săptămână tensionată, căci vor fi nevoiți să se împartă în mai multe direcții și vor avea impresia că nu fac nimic așa cum trebuie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed