Homecompatibilitate zodii 5 zodii vor avea protecție totală din partea astrelor în luna septembrie

5 zodii vor avea protecție totală din partea astrelor în luna septembrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 886 views
5 zodii vor avea protectie totala din partea astrelor in luna septembrie
  • 5 zodii vor avea protecție totală în luna septembrie
  • Află detalii despre ce le-au pregătit astrele celor 12 zodii

Pentru unii nativi, se va deschide ușa emoțiilor, pentru alții se va închide cea a rebeliunii. Cert este că balanțelor le surâde norocul, gemenii au un început lent, iar leii sunt ținuți treji.

Berbec
SFATUL LUNII: profită de oportunități.
Ai multe proiecte în desfășurare, ești determinat și curajos. Îți asumi riscuri, astfel fiind apreciat de toți cei din jur, mai ales la job. Dialogul stă la baza unei bune înțelegeri, de aceea este imperios necesar să îți înveți lecția când vine vorba de acest aspect.

Taur
SFATUL LUNII: nu te lăsa afectat de mici inconveniente.
Știm că te încearcă un sentiment puternic de îngrijorare, ai senzația că ești cu un pas în spate, însă te asigurăm că se vor pune lucrurile în ordine. Trebuie să îți urmezi propriile sfaturi, să fii mai comunicativ și mai implicat. Din cauza acestor lucruri, poate ar fi bine să îți ții în frâu emoțiile.

Gemeni
SFATUL LUNII: nu aștepta răspunsuri la întrebările pe care nu le știi.
Nu ai răbdare ca norocul să își facă simțită prezența, iei problema în propriile mâini și cauți soluții. Luna începe destul de lent pentru tine. Ai tendința să ții ascunse reușitele de ceilalți, dar poate fix acesta este modul de a te elibera de stres, împărtășind.

Rac
SFATUL LUNII: nu totul este despre negativitate.
Luna aceasta succesul stă în puterea ta de a te controla și de a înfrunta problemele cu timpul, care pare că nu îți mai ajunge. Trebuie să devii mai organizat, mai puțin agitat. Oferi avantaj laturii profesionale, lăsând sentimentele pentru celelalte semne astrale.

Leu
SFATUL LUNII: optimismul reprezintă cheia armoniei.
Ești concentrat pe carieră, pe beneficiile proiectelor în care alegi să te implici, dar este un atu să poți echilibra două dintre cele mai importante dimensiuni din viața unui individ. Ne referim la viața de cuplu și la cea de la locul de muncă. Pozitivitatea te conduce spre noi culmi, pe toate planurile.

Fecioară
SFATUL LUNII: nu te lăsa afectat de critici sau remarci.
Dacă vrei să avansezi la job, trebuie să adopți o atitudine relaxată. Gândește în perspectivă, fii realist, iar în acest mod rezultatele nu vor înceta să apară. Pe plan sentimental, ai nevoie de puțin spațiu, pe care dacă nu îl primești, te vei simți anxios și presat.

Balanță
SFATUL LUNII: nu lua decizii pripite.
Ai parte de spor și noroc. După toate lunile în care ți se oferea fericire cu porția, în sfârșit te simți împlinit. Dacă ești unul dintre nativii singuri, fii cu ochii în patru după iubirea vieții tale. Acceptă sfaturile celor cu experiență, când vine vorba de sănătate.

Scorpion
SFATUL LUNII: lasă principiile să te ghideze altă dată.
Evenimente neașteptate îți afectează performanța la job, însă lucrurile au să își revină la normal, imediat ce îți vei da seama de proveniența problemelor. Dacă te intrigă una dintre șansele care ți se acordă, nu ezita să profiți de ocazie. În ceea ce privește relația, scurte plimbări în aer liber ar detensiona atmosfera.

Săgetător
SFATUL LUNII: găsește-ți motivația și permite-i să te călăuzească.
Succesul tău depinde de organizarea și de nivelul de interes pe care îl acorzi subiectului. Ești un semn astral înzestrat cu răbdare în doze limitate, așa că nu bate apa în piuă la un job unde interesele și pasiunile tale, nu fac casă. Între tine și partener se setează limite.

Capricorn
SFATUL LUNII: ai dreptul să simți, nu te teme s-o faci.
Oportunitățile care nu apar, sunt un semn să acorzi mai multă atenție relației de cuplu. Sunt mii de kilometri între voi, este sugerat să vă rezolvați problemele. Nativii capricorn, care sunt singuri, nutresc sentimente pentru o persoană indisponibilă emoțional.

Vărsător
SFATUL LUNII: ai grijă de sănătatea ta.
Ai undă verde să găsești un nou job, un nou partener. Nou o să fie totul, începi capitole și le termini pe altele. Trebuie să ai noi idealuri și noi direcții. Sănătatea ar putea fi unicul impediment.

Pești
SFATUL LUNII: încrederea de sine va fi reconstruită.
Aveai nevoie de un sprijin, de o ancoră, de o mână care să te ridice din singurătatea și grijile care te-au acaparat. Află că se va găsi persoana ideală, care să te ajute să fii tu, din nou. Pe de altă parte, te afunzi în muncă, lăsând pe altă dată toate celelalte…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed