Homecompatibilitate zodii 6 zodii care spun ” Te iubesc! ” doar dacă este sută la sută adevărat!

6 zodii care spun ” Te iubesc! ” doar dacă este sută la sută adevărat!

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 4,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/6-zodii-care-spun-Te-iubesc.jpeg

De multe ori ne confruntăm cu întrebarea: „Oare mă iubește cu adevărat, dacă nu o spune?”.

Este una dintre cele mai frecvente întrebări, când vorbim despre relații. Absolut fiecare dintre noi, femeie sau bărbat, la un moment al vieții, și-a pus probabil această întrebare. În rândurile de mai jos, veți afla care sunt zodiile care nu spun cele două mari cuvinte, decât dacă este adevărat!

  • Berbec

Persoanele din această zodie pun foarte repede suflet, când vine vorba de o relație. Doresc ca partenerii să fie fericiți și împliniți alături de ei și încep să-și facă rapid planuri de viitor. Când se îndrăgostesc, de obicei speră să o facă pentru totdeauna, iar cuvintele magice, când sunt spuse, sunt cu siguranță adevărate!

  • Taur

Se poate ca nativii zodiei să iasă greu din carapace; într-o relație, însă, atunci când o fac, este din toată inima. Se dedică sută la sută persoanei potrivite, îi arată atât prin gesturi, cât și prin cuvinte cât de mult țin la ea, iar un „Te iubesc!” este spus sincer și din suflet! Răbdarea este cheia pentru a auzi cuvintele mult râvnite, de la un Taur!

  • Rac

Cei din zodia Rac sunt destul de asemănători cu Taurii. Timizi la început într-o relație, însă, pe parcurs, încep să-și deschidă sufletul în fața partenerului, dacă acesta este cel potrivit. Racii sunt firi vulcanice și geloase însă persoana potrivită îi poate liniști. Va dura mult timp până își vor face curaj să spună cele două cuvinte, dar, dacă o fac, sigur nu este o minciună!

  • Leu

Pentru Lei, o relație stabilă, sinceră și frumoasă este extrem de importantă și face parte din viața împlinită la care visează. Partenerul nu va trebui să-și facă griji vreodată că sentimentele nu îi sunt împărtășite, ba, din contră. Cu multă răbdare, dragoste și timp de calitate petrecut cu persoana de lângă ei, Leii vor găsi momentul oportun pentru a spune „Te iubesc!” mult mai repede chiar, față de alte zodii.

  • Scorpion

Mulți dintre nativii acestei zodii ar putea să nu ajungă niciodată să spună cuiva „Te iubesc!”, dar asta nu este o regulă. Sunt persoane mai temătoare și sceptice, însă, în compania persoanei potrivite, dacă li se acordă timp, înțelegere și, mai ales, iubire sinceră, Scorpionii pot uita de rațiune și frică și se pot dedica trup și suflet unei relații, iar în momentul în care vor rosti cuvintele atât de așteptate și dorite, vor fi sinceri în totalitate…

  • Săgetător

O altă zodie care va spune un adevărat „Te iubesc!” partenerului de viață este cu siguranță Săgetătorul. Persoanele din această zodie sunt unele dintre cele mai sincere, nu numai în viața de cuplu, ci în tot ceea ce fac. Urăsc minciuna și mincinoșii, așa că, dacă aveți un Săgetător lângă voi, sunteți norocoși, pentru că mereu va spune adevărul, indiferent de situație! Această zodie este una dintre cele mai bine cotate, în ceea ce privește reușitele din sfera sentimentală.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed