Homecompatibilitate zodii 6 zodii își lasă orgoliile la o parte și încep anul cu dreptul

6 zodii își lasă orgoliile la o parte și încep anul cu dreptul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 724 views
6 zodii isi lasa orgoliile la o parte si incep anul cu dreptul
  • Taurii nu au putut niciodată să treacă prea repede peste răul pe care anumite persoane l-au făcut
  • Balanțele vor flirta cu o persoană pe care o îndrăgesc
  • Peștii se vor bucura de multă iubire în căminul în care locuiesc

Săgetătorii s-au considerat de multe ori superiori anumitor persoane, Capricornii vor lăsa și ei orgoliile la o parte, Vărsătorii au fost extrem de supărați în momentul în care cineva a avut curajul să îi contrazică.

Berbec
Berbecii au luat mereu orgoliul cu ei și niciodată nu l-au lăsat acasă, însă, vor decide să înceapă anul nou cu dreptul și să lase orgoliile la o parte, fiind mai deschiși la suflet.

Taur
Taurii nu au putut niciodată să treacă prea repede peste răul pe care anumite persoane l-au făcut acestora, motiv pentru care au ținut ranchiună și foarte greu renunță la orgoliile lor. Chiar și așa, nativii nu mai vor să se încarce negativ, motiv pentru care vor lăsa deoparte aceste stări.

Gemeni
Gemenii se vor decide să acționeze cu calm și să-și calculeze fiecare mișcare, deoarece vor înțelege că aceasta este singura modalitate prin care pot face pace cu toată lumea, inclusiv cu propria persoană.

Rac
Racii vor sta în banca lor și nu se vor implica în problemele pe care persoanele din jur le au, deoarece își vor aduce aminte că intențiile lor au fost înțelese greșit și totul s-a transformat într-o mare neplăcere.

Leu
Leii vor lăsa orgoliul la o parte și vor recunoaște toate greșelile pe care le-au făcut, motiv pentru care acest lucru îi va face să fie priviți cu totul diferit de către cei din jur și le va da un start foarte bun.

Fecioară
Fecioarele vor negocia la sânge un contract de muncă pe care îl așteptau de multă vreme, deoarece sunt convinși că merită mult mai mult decât ceea ce li se propune și nu vor să accepte mai puțin decât știu că merită.

Balanță
Balanțele vor flirta cu o persoană pe care o îndrăgesc, deoarece vor să îi atragă atenția într-un mod subtil. Nativii încearcă să se folosească de toți așii pe care îi au în mânecă, deoarece își doresc foarte mult această relație.

Scorpion
Scorpionii vor căpăta mai multă încredere în propria persoană, ceea ce îi va ajuta să demareze proiecte importante și să se lupte pentru ceea ce este al lor.

Săgetător
Săgetătorii s-au considerat de multe ori superiori anumitor persoane, motiv pentru care le-au tratat de sus, iar anul nou îi va face să fie mai cumpătați și să lase orgoliul la o parte și să recunoască faptul că nu sunt mai presus de ceilalți.

Capricorn
Capricornii vor lăsa și ei orgoliile la o parte și vor accepta scuzele unei persoane care le-a greșit. Nativii se vor gândi mai bine la ceea ce persoana respectivă le spune și vor înțelege de ce totul s-a întâmplat în acest fel.

Vărsător
Vărsătorii au fost extrem de supărați în momentul în care cineva a avut curajul să îi contrazică, motiv pentru care au purtat ranchiună multă vreme. Chiar și așa, în noul an, nativii vor decide să înceapă cu dreptul, motiv pentru care o vor ierta și vor uita de orgolii.

Pești
Peștii se vor bucura de multă iubire în căminul în care locuiesc, iar acest lucru le va permite nativilor să se deschidă și mai mult în fața partenerului și să se bucure de tot ceea ce pot realiza împreună.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed