Homecompatibilitate zodii 6 zodii sunt forțate să se schimbe dacă doresc să le meargă bine. Taurii sunt destul de insensibili și foarte greu îi va mișca ceva

6 zodii sunt forțate să se schimbe dacă doresc să le meargă bine. Taurii sunt destul de insensibili și foarte greu îi va mișca ceva

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 992 views 3 minute timp de citit
6 zodii sunt fortate sa se schimbe daca doresc sa le mearga bine. Taurii sunt destul de insensibili si foarte greu ii va misca ceva
  • Gemenii trebuie să vorbească scurt și la obiect.
  • Fecioarele traversează o perioadă excelentă.
  • Scorpionii vor avea curajul de a-și deschide sufletul.

Săgetătorii se simt copleșiți de prea multe responsabilități, iar Vărsători sunt un pic prea visători. Berbecii au o viteză foarte mare în rezolvarea tuturor treburilor de acasă, Racii au impresia că nu găsesc soluția potrivită, iar Balanțele trebuie să fie precaute și să se uite de două ori înainte pe unde vor să calce.

Berbec
Berbecii au o viteză foarte mare în rezolvarea tuturor treburilor de acasă, așa că le va rămâne mult timp liber pe care vor decide să-l petreacă în compania celor dragi.

Taur
Taurii sunt destul de insensibili și foarte greu îi va mișca ceva, lucru ce ar putea reprezenta chiar un beneficiu pentru ei. În ultima vreme, nativii au dat dovadă de o sensibilitate peste măsură.

Gemeni
Gemenii trebuie să vorbească scurt și la obiect și să nu se încurce prea mult cu explicațiile. Cu cât vor folosi cuvintele cele mai potrivite și cu cât vor puncta totul cât mai repede, cu atât vor încheia treaba mai rapid.

Rac
Racii au impresia că nu găsesc soluția potrivită, indiferent de ceea ce ar face, motiv pentru care vor cere părerea unei persoane din exterior, care nu este implicată direct în cele întâmplate.

Leu
Leii vor face în așa fel încât să fie mai disciplinați și mai organizați, pentru a nu mai întâmpina probleme pe parcurs. Nativii s-au confruntat cu consecințele și nu vor să mai aibă de-a face cu ele încă o dată.

Fecioară
Fecioarele traversează o perioadă excelentă, în care primesc foarte multe oportunități pe plan profesional, lucru ce nu face decât să le ridice moralul, după o perioadă mai agitată.

Balanță
Balanțele trebuie să fie precaute și să se uite de două ori înainte pe unde vor să calce, deoarece este posibil să nu vadă unele capcane întinse de cei din jur.

Scorpion
Scorpionii vor avea curajul de a-și deschide sufletul și de a vorbi despre o traumă care i-a marcat, ceea ce le va permite să își ia o piatră de pe inimă și să vadă că totul are o rezolvare.

Săgetător
Săgetătorii se simt copleșiți de toate responsabilitățile pe care le au, deoarece și-au asumat prea multe lucruri în momentul în care erau destul de liberi. Timpul îi presează și nu știu pe unde să scoată cămașa.

Capricorn
Capricornii vor renunța la anumite excese pe care le făceau, după ce vor vedea cât de mult au avut de tras pentru a repara problema. Nativii vor fi mai atenți și, unde va fi nevoie, vor cere și ajutor.

Vărsător
Vărsătorii visează un pic mai mult decât ar fi cazul și riscă să uite de lucrurile și de problemele cu care se confruntă în prezent. Nativii nu trebuie să ascundă sub preș ceea ce nu le convine, în speranța că se va rezolva de la sine.

Pești
Peștii încep să rezolve problemele de sănătate pe care le au și vor depune un efort foarte mare acum, pentru ca, mai târziu, să se poată bucura de tot ceea ce acum este restricționat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed