Home Articol Newsletter 2 7 zodii cu care poți începe o relație în 2016

7 zodii cu care poți începe o relație în 2016

autor Elena Yvette
990 views 3 minute timp de citit

Uneori este dificil să ne alegem partenerul de viață. Greu găsim o persoană care să se potrivească personalității noastre. Dacă nu v-ați gândit deja, personalitatea oamenilor este influențată și de zodie. Iată cât de înțelegătoare sunt unele zodii și cât de ușor este să construiești o relație cu ele.

7 zodii cu care poți începe o relație în 2016

Balanță

Balanța este cea mai calmă persoană posibilă. Ea preferă să tacă decât să intre într-o dispută cu partenerul său. În iubire, aceste persoane sunt cele mai romantice din zodiac. Au o viziune idealistă asupra iubirii și a relațiilor. Pe de altă parte, aceste persoane își găsesc fericirea și în mariaj. Nu dau înapoi orice ar fi și odată ce oferă ceva, nu mai iau înapoi. Acesta este semnul relației în zodiac. Nativii din Balanță devin maeștri în iubire.

Scorpion

Scorpionii au nevoie să domine relațiile și rar își manifestă sentimentele, chiar și în cele mai deschise discuții cu partenerul de viață. Ei sunt enigmatici și secretoși în relații, chiar dacă nu aceasta este intenția lor. Nu le place să fie manipulați sau controlați și pot reacționa cu sarcasm și indiferență. În viața de familie au intenția să fie foarte stricți. Se așteaptă la reguli clare, dar au o influență mare în casă, așa că mereu sunt iertați de partenerul lor.

Fecioară

Fecioarele sunt cel mai greu de înțeles într-o relație. Pentru oamenii născuți sub acest semn, iubirea nu este dramatică, emoțională sau sentimentală. Iubirea pentru ei înseamnă devotare față de familie, prieteni și chiar față de cei mai puțini norocoși în general. Căsnicia este un angajament foarte important pentru ei. Ei urmăresc două coordonate într-o relație: uniunea sufletelor, dar și completarea la locul de muncă.

Berbec

Acești oameni, fie bărbați sau femei, au nevoie de afecțiune necondiționată și empatie mai mult decât orice altceva. Aceasta este baza viitoarei lor căsnicii. Chiar dacă sunt impulsivi și nervoși, ei ascund după această mască o nevoie grozavă de atenție și iubire. Poate că nu vor fi dispuși mereu să ofere același lucru înapoi.

Taur

Aceste persoane sunt generoase până la ultima suflare și vor lua în considerare să sacrifice orice pentru persoana de care le pasă. Dar atenție, dacă îți faci din Taur un dușman, se va răzbuna cu toate puterile sale. Totuși, ei mereu luptă deschis, fără ascunzișuri sau trucuri. Se lasă ușor influențați de emoțiile, senzațiile și afecțiunea pe care o simt. Sunt geloși, iar gelozia îi duce mereu la violență și la exacerbări ale temperamentului lor, pe care mai apoi le regretă.

Capricorn

Acești oameni nu au fixuri legate de iubire, serviciu sau poziție socială. Chiar dacă par distanți, se dovedesc a fi drăgăstoși și sensibili. Trebuie să fie mai atenți cu ei înșiși. Astfel vor înfrânge temerile legate de relațiile în care se implică. Complexele nu își au rostul în niciun caz, pentru că ei sunt oameni minunați și implicați, care merită să fie iubiți, dar încă nu au găsit persoana potrivită să fie lângă ei.

Rac

Racii sunt emotivi și sunt concentrați în a-și exprima emoțiile și a le absorbi. Discuțiile timide nu îi interesează foarte mult. Mecanismul protector pe care și l-au creat Racii îi ajută să se ferească de decepții sau dureri emoționale. Când sunt răniți, au tendința să se întoarcă în carapacea lor. Pot fi foarte posesivi și nu sunt ușor de înțeles.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies