Homecompatibilitate zodii 7 zodii influentate de Mercur retrograd in Rac. Sfaturi importante din partea astrelor

7 zodii influentate de Mercur retrograd in Rac. Sfaturi importante din partea astrelor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 680 views
7 zodii influentate de Mercur retrograd in Rac. Sfaturi importante din partea astrelor
  • 7 zodii influentate de Mercur retrograd
  • Sfaturi importante din partea astrelor

Berbecii vor fi sfătuiţi să nu mai pună totul al suflet, taurii să devină mai raţionali şi gemenii să devină mai optimişti.

Berbec
Berbecii vor fi sfătuiţi să nu mai pună totul la suflet, deoarece se află într-o perioadă extrem de sensibilă, iar, dacă vor face acest lucru, vor fi şi mai afectaţi. Nativii trebuie să dea dovadă de tărie de caracter, aşa cum fac mereu.

Taur
Taurii vor primi un sfat important: trebuie să devină mai raţionali. Nu mereu trebuie şi nici nu merită să implice partea sentimentală, deoarece, dacă nu vor face alegerile corecte, riscă să sufere destul de mult apoi.

Gemeni
Gemenii sunt sfătuiţi să devină mai optimişti şi să nu se mai lase pradă momentelor mai puţin frumoase care se întâmplă. Aceştia trebuie să înţeleagă că totul are loc acum, într-o perioadă mai puţin plăcută şi că nu este nimic permanent.

Rac
Racii sunt sfătuiţi să ia aminte la sfaturile pe care le vor primi, deoarece riscă să facă foarte multe lucruri de capul lor şi, apoi, vor avea de suportat multe consecinţe. Nativii nu trebuie să refuze ajutorul care li se oferă.

Leu
Leii sunt sfătuiţi să fie mai înţelegători şi să vadă lucrurile prin ochii persoanelor din jur, pentru a înţelege cum gândesc acestea. Nativii vor avea foart mult de câştigat dacă vor face acest lucru.

Fecioară
Fecioarele sunt sfătuite să nu renunţe la visul lor, deoarece, chiar dacă drumul este anevoios, rezultatele vor fi pe măsură şi vor fi răsplătite pentru tot efortul depus.

Balanță
Balanţele sunt sfătuite să lase de la ele atunci când vor intra în discuţii în contradictoriu, deoarece aceasta este cea mai bună modalitate prin care vor putea să pună punct situaţiilor tensionate mai repede.

Scorpion
Scorpionii sunt sfătuiţi să nu îşi piardă speranţa şi încrederea, deoarece lucrurile vor lua o întorsătură foarte frumoasă şi pentru ei şi lucrurile în viaţa lor se vor întâmpla chiar mult mai bine decât au sperat.

Săgetător
Săgetătorii sunt sfătuiţi să pună în aplicare sfaturile pe care le primesc, deoarece doar aşa vor reuşi să ajungă unde îşi doresc şi să nu mai fie nevoiţi să treacă prin fel de fel de încercări.

Capricorn
Capricornii sunt sfătuiţi să nu mai fie atât de încăpăţânaţi, deoarece vor avea foarte mult de pierdut din această cauză şi situaţia se poate complica şi mai tare. Mai multă maturitate îi va ajuta să iasă din situaţiile neplăcute mai uşor.

Vărsător
Vărsătorii sunt sfătuiţi să fie mai siguri pe sine şi să îşi exprime punctul de vedere atunci când este cazul, deoarece, doar în acest fel, vor putea să iasă la liman atunci când sunt atacaţi pe nedrept.

Pești
Peştii sunt sfătuiţi să renunţe la toate lucrurile care îi ţineau pe loc şi să se axeze asupra aspectelor vieţii lor care trebuie îmbunătăţite, pentru a reuşi să evolueze din toate punctele de vedere. Nativii trebuie să iasă din zona de confort şi să facă lucrurile aşa cum trebuie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed