Home compatibilitate zodii 7 zodii răsfățate de astre în luna August

7 zodii răsfățate de astre în luna August

autor Elena Yvette
204 vizualizari
7 zodii rasfatate de astre in luna August
  • Luna August este una dintre cele mai intense din punct de vedere astrologic
  • Luna August vine la pachet cu noi surprize

Berbecii pot obține o promovare, racii vor primi un impuls major de energie iar capricornii vor avea șansa de a întâlni o persoană specială.

Citește horoscopul nostru pentru a afla dacă și tu te afli printre cele 7 zodii răsfățate în luna august.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
În această lună, este posibil să obții în sfârșit promovarea pe care o așteptai de mult. Munca ta grea și perseverența vor da roade în sfârșit. Meriți o majorare de salariu. Acest lucru îți va oferi siguranță financiară și liniște sufletească.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
S-ar putea să fii tentat să ripostezi cu furie față de cineva care îți cauzează probleme la serviciu. Păstrează-ți calmul. Doar ignoră cuvintele neplăcute pe care le-ai auzit. Calmul tău va fi testat. Capacitatea ta de a lucra sub stres îți va aduce în cele din urmă recompense grozave.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Cineva pare să manifeste un interes puternic pentru tine din punct de vedere sentimental. Acest lucru îți poate provoca emoții puternice. Încearcă să fii tu iar dacă persoana respectivă va fi aleasa, te va accepta exact așa cum ești.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Dacă cineva se va simți puternic, acela ești tu! Primești un impuls major de energie în această perioadă. Pregătește-te să te simți mai motivat atunci când vine vorba de a-ți îndeplini obiectivele. Vei alege să-ți spui părerea și să înveți mai multe despre subiectele care te interesează.

Leu (23 iulie – 21 august)
S-ar putea să nu fii în cea mai bună condiție în această perioadă, pentru a face față presiunilor vieții tale de la muncă și vieții de familie. Trebuie să iei în considerare nevoia de a avea parte de câteva momente de relaxare. Nu te încărca prea mult. O zi liberă suplimentară ar putea fi suficient de bună pentru a-ți reîncărca bateriile.

Fecioară (22 august – 23 septembrie)
Această perioadă ar putea fi memorabilă pentru tine, deoarece probabil vei întâlni pe cineva care va aprinde instantaneu o flacără în inima ta. Vei ști dacă este timpul să acționezi rapid sau să aștepți puțin înainte de a face mișcarea. Ai încredere în instinctul tău care nu te-a tradat niciodată.

Balanță (24 septembrie – 23 octombrie)
Este posibil să simți criza financiară în această perioadă. Cheltuielile neașteptate cuplate cu o scădere a nivelului veniturilor ar putea însemna vremuri grele. Nu-ți face griji, totuși. Aceasta este doar o dezamăgire temporară. Te vei recupera rapid și îți vei recăpăta puterea financiară.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)
Te vei simți mai inspirat și mai inovativ în această perioadă. Vei fi mai curios pe plan intelectual și mai deschis la conversații stimulatoare. Te simți pregătit pentru a descoperi lucruri noi. Când ieși din zona de confort, lucruri interesante tind să se întâmple.

Săgetător (23 noiembrie – 22 decembrie)
Plictiseala poate fi cea mai mare provocare a ta în această perioadă. Se pare că nimic nu te mai fascinează. Găsește acea scânteie ascunsă în viața ta. Participă la petreceri și poți întâlni oameni noi. Sunt șanse să găsești pe cineva care să-ți aducă înapoi vechiul tău sine plin de energie.

Capricorn (23 decembrie – 20 ianuarie)
Dezamăgirile tale pe plan sentimental din trecut s-ar putea să te facă să te temi de o nouă relație. Nu lăsa trecutul să-ți conducă viața. Poți avea șansa de a întâlni o persoană cu adevărat specială. Deschide-ți inima pentru a iubi din nou.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)
În această perioadă îi vei înfrunta cu încredere pe toți cei pe care îi întâlnești și îți vei arăta strălucirea interioară. Este momentul perfect pentru a le arăta tuturor de ce ești în stare. Vei fi apreciat pentru curajul de care dai dovadă.

Pești (20 februarie – 20 martie)
Cerințele locului de muncă ar putea să îți afecteze viața de familie. Ia-ți timp din rutina ta agitată de la birou și petrece timp de calitate cu familia și copiii. Fă-ți o favoare. Bucură-te de fiecare moment în prezența iubitoare a familiei tale…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies