Homecompatibilitate zodii 7 zodii vor avea o săptămână perfectă iar 5 zodii trebuie să fie atente

7 zodii vor avea o săptămână perfectă iar 5 zodii trebuie să fie atente

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views 3 minute timp de citit
7 zodii vor avea o saptamana perfecta iar 5 zodii trebuie sa fie atente
  • 7 zodii vor avea o săptămână perfectă
  • 5 zodii trebuie să fie atente în această săptămână

Leii au tot mai multă încredere în forțele lor proprii, Fecioarele au descoperit rețeta succesului, iar Săgetătorii sunt gata de petrecere.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativii din zodia Berbec trebuie să învețe să accepte și părerile celor din jur. În această săptămână vor fi puși în diferite situații ce necesită lucru în echipă. Chiar dacă sunt de părere că deja le știu pe toate, este bine să asculte și o a doua opinie.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
Nativii din zodia Taur se simt destul de confuzi în această săptămână, iar acest lucru îi poate bulversa și pe cei din jur. Este timpul să fie mai clari în gândire și să exprime ceea ce îi apasă. Este singura soluție.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Discuțiile pe care nativii din zodia Gemeni le vor purta în această perioadă cu persoana iubită le vor oferi răspunsurile de care aveau nevoie. O schimbare va interveni în viața lor, însă acest lucru trebuie privit dintr-o perspectivă pozitivă.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Nativii din zodia Rac trebuie să lucreze la relația pe care o au cu partenerul lor de viață în această perioadă. Încrederea dintre ei începe să scârțâie. A sosit momentul să poarte câteva discuții pentru a lămuri situația.

Leu (23 iulie – 22 august)
Această săptămână promite a fi una excelentă pentru nativii din zodia Leu. Aceștia se simt mai încrezători în forțele proprii ca niciodată și au impresia că pot cuceri lumea. Nimeni și nimic nu le poate strica buna-dispoziție.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Nativii din zodia Fecioară au căpătat suficientă experiență în domeniul lor de activitate încât să reușească să devină cei mai buni. Majoritatea persoanelor apelează la ei pentru sfaturi legate de carieră, căci toți vor să afle rețeta succesului.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativii din zodia Balanță simt că au ajuns la fundul sacului pe plan financiar. Nu trebuie să se demoralizeze și nici să se plângă. Ceea ce pot face acum este să muncească dublu față de până acum și să dea dovadă de ambiție. Lucrurile vor reveni la normal în scurt timp.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nativii din zodia Scorpion nu trebuie să se streseze pentru evenimentele nefericite ce se întâmplă în jurul lor. Cel mai oportun lucru pe care îl pot face este să învețe câte o lecție din fiecare obstacol ce li se ivește în cale.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Nativii din zodia Săgetător trebuie să se detașeze de stresul de la locul de muncă. Au nevoie de o distracție pe cinste alături de prietenii lor. Pofta lor de viață este transmisă și celor din jur. Merită să profite din plin de aceste momente!

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
Nativii din zodia Capricorn nu se simt bine în această săptămână. Se pare că partenerul lor de viață are mai multe critici la adresa lor decât s-ar fi așteptat. Cel mai bine ar fi să se detașeze o perioadă de aceste energii negative și să acorde un timp de gândire persoanei iubite.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Nativii din zodia Vărsător trebuie să găsească noi activități prin care să își petreacă timpul liber. Este momentul să își amintească care sunt acele lucruri la care se pricep cel mai bine și care, în același timp, reușesc să îi destindă.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Nativii din zodia Pești riscă să își piardă prietenii dacă vor continua să îi învinovățească pentru toate lucrurile rele care se întâmplă în viața lor. Toată lumea se ferește de negativismul lor, așa că este momentul să facă o schimbare de atitudine…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed