Homecompatibilitate zodii 8 zodii sunt sub Saturn care recomandă prudență. Horoscopul fericirii pentru luna Iulie

8 zodii sunt sub Saturn care recomandă prudență. Horoscopul fericirii pentru luna Iulie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
8 zodii sunt sub Saturn care recomanda prudenta. Horoscopul fericirii pentru luna Iulie
  • 8 zodii sunt sub Saturn
  • Zodiile trebuie să fie prudente
  • Horoscopul fericirii pentru luna Iulie

Fericirea va veni sub diferite forme în această lună. Pentru unele semne, fericirea va consta în bani sau succes financiar, iar pentru alte semne poate însemna fericire și înțelegere în cuplu. Starea de fericire va fi indusă și de acțiunile zodiilor, de care depinde ceea ce va urma să li se întâmple.

Berbec
Vei începe luna sub puternica influență a lui Venus, planeta banilor și a iubirii, și care va avea o influență foarte puternică asupra zodiei tale. Acest lucru indică deja că atât finanțele tale, cât și tot ceea ce ține de ele, precum și viața ta amoroasă, îți vor preocupa mult atenția în această lună. În dragoste, Venus te va face să ai o dorință foarte puternică de a obține o independență emoțională mai mare și de a dori să faci lucrurile în felul tău. Economia va începe să strălucească și va exista o îmbunătățire semnificativă a veniturilor.

Taur
În luna Iulie vei avea parte de influență de la Jupiter, planeta abundenței și a succesului, care îți va îmbunătăți foarte mult situația financiară, cu o creștere a veniturilor tale și un avans foarte pozitiv al tuturor proiectelor tale profesionale. Îți va fi mult mai ușor să-ți atingi obiectivele, iar acele obstacole care te-au împiedicat să mergi înainte vor dispărea, ceea ce îți va face lucrurile mult mai ușoare. În această perioadă, va fi, de asemenea, foarte important să îți asculți intuiția și visele, atât pentru a face anumite lucruri, cât și pentru a nu le face.

Gemeni
Iulie va fi o lună de mare succes profesional pentru semnul tău. Vor fi progrese importante în proiectele dumneavoastră. Vor apărea oportunități profesionale foarte importante pentru cariera ta și vei putea rezolva toate acele probleme paralizate de luni de zile. Este, de asemenea, un moment bun pentru a rezolva vechile conflicte la locul de muncă, cu șefii sau superiorii tăi. Acest succes profesional și avansarea în carieră nu îți vor aduce imediat o creștere a veniturilor, pentru aceasta va trebui să aștepți puțin, dar abundența și prosperitatea vor veni mai târziu, nu îți face griji.

Rac
În sfârșit, va începe o perioadă favorabilă iubirii și viața ta amoroasă va beneficia de această etapă de succes. Vei căuta independență emoțională și vei dori relații care nu implică un angajament mare. Există multe lucruri care se vor rezolva, dar nu te aștepta ca lucrurile să se întâmple atât de repede și de imediat pe cât ți-ai dori. Viața ta amoroasă se va îmbunătăți, dar o va face încet, datorită influenței lui Saturn, care recomandă prudență și, mai presus de toate, fă lucrurile cu calm și fără a te grăbi pentru a evita greșelile. În această perioadă vei fi mai plin de viață și mai vesel, astfel încât viața ta socială va fi foarte intensă și satisfăcătoare.

Leu
Schimbările și progresele au loc într-un ritm vertiginos, așa că nu te plictisești sau nu trebuie să aștepți să se întâmple lucrurile. Va trebui să mergi contra cronometru la orice oră pentru a ține pasul cu evenimentele, dar asta nu va fi o problemă, deoarece vei fi plin de energie și vitalitate și vei putea face față provocărilor care îți vor fi prezentate pe drum. Așteptarea nesfârșită s-a încheiat și trebuie să te înarmezi cu răbdare până când vezi dacă lucrurile se întâmplă așa cum ai planificat. Aceste progrese vor avea loc în viața ta profesională și, de asemenea, în economia ta, care va începe în sfârșit să decoleze direct spre succes.

Fecioară
Aceasta va fi o lună fabuloasă pentru dragoste, fericirea ta venind din dragoste luna aceasta. Pe de o parte, vei căuta mai multă compatibilitate spirituală și mai puțină compatibilitate fizică cu partenerul tău, și, pe de altă parte, tendința ta de a idealiza relațiile și partenerul tău vor fi și mai puternice. Aceasta înseamnă că iubirea va fi mai mult spirituală decât fizică, că latura romantică și sentimentală te va atrage mai mult, deși asta nu înseamnă că pasiunea nu va fi prezentă în relațiile tale, dar va fi mai puțin importantă pentru tine.

Balanță
Aceasta va fi o lună cu multe și foarte bune oportunități pentru tine. Vor exista oportunități mai bune de a găsi de lucru sau de a îți îmbunătăți condițiile actuale. Profită de ocazie pentru a lua decizii, gestiona sau rezolva problemele în așteptare. Numărul de evenimente și situații cu care a trebuit să te confrunți în săptămânile anterioare a produs o risipă energetică care a fost resimțită în sănătatea ta și în bunăstarea fizică și mentală. Acum, te poți relaxa puțin și te poți dedica răsfățării corpului și minții.

Scorpion
Iulie va fi o lună foarte prosperă pentru tine. S-ar părea că în această lună te afli în modul „pilot automat”, pentru că lași lucrurile să se întâmple și să își deruleze cursul cu puțină intervenție din partea ta. Cel mai important lucru pentru tine și asupra a ceea ce îți vei concentra toată atenția ta va fi casa și familia. Dacă ești singur, pe tot parcursul lunii vei avea posibilitatea să îți găsești dragoste foarte aproape de apropiați, printre colegii de muncă, printre prieteni sau chiar într-un un vecin.

Săgetător
În luna Iulie, pentru Săgetători fericirea se va concentra mai mult pe sănătatea lor și pe corpul lor. Profesia și finanțele nu vor fi aspecte importante pentru tine în această perioadă pentru că lucrurile vor continua așa cum sunt și nu vor exista prea multe probleme care necesită grija ta. S-ar putea să cheltui mai mult pentru a te îngriji și pentru a avea un aspect mai atractiv. Ar fi foarte convenabil să te odihnești cât este necesar pentru a îți recupera energia și să nu o risipești inutil în activități care nu îți aduc nimic pozitiv și care provoacă doar uzură fizică și psihologică.

Capricorn
În luna Iulie, veniturile vor fi regulate și vei putea să îți planifici bine cheltuielile și chiar să luați în considerare un proiect de investiții sau un plan de economii pentru viitor. Venus în casa ta te va influența să ai o atitudine mai veselă și mai distractivă și te va ajuta să te relaxezi și să fii mai prietenos cu oamenii din jurul tău, îți va spori mult viața amoroasă și în această perioadă vei avea mai multe și mai bune oportunități pentru relații amoroase strălucitoare și pasionale.

Vărsător
În mare parte din Iulie, vei avea Soarele, care este și planeta ta a iubirii, în semnul tău și împreună cu el vei putea observa cum căldura și influența sa minunată vor ajunge la tine, astfel încât toate relațiile tale amoroase să fie pozitive și să ajungi să fii fericit în dragoste. Îți va aduce succes și magie, astfel încât să poți rezolva orice problemă care apare sau de care tragi de mult timp în relația ta. Vărsătorii care sunt singuri vor avea succesul să găsească pe cineva care să le îndeplinească așteptările și ar putea începe o relație foarte pe placul lor.

Pești
Luna Iulie va fi foarte bună pentru tine. Situația ta personală pare excelentă, deoarece vei avea toate planetele în mișcare directă pe semnul tău, provocând avansuri și îmbunătățiri foarte repede. În plus, vei avea influența pozitivă a tuturor planetelor care sunt aliniate favorabil asupra semnului tău, ceea ce îți va oferi o putere și o energie incredibile, astfel încât să poți realiza tot ceea ce îți propui. Te vei simți puternic și capabil să faci orice. Te vei simți fericit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed