HomeHoroscopcompatibilitate zodii Aceste 4 zodii nu vor înşela niciodată, chiar dacă vor fi ispitite

Aceste 4 zodii nu vor înşela niciodată, chiar dacă vor fi ispitite

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1.5K views 3 minute timp de citit

De-a lungul „călătoriei” în căutarea partenerului ideal vom întâlni, fără îndoială, reprezentanți cam din toate semnele zodiacale, ale căror atuuri sau, din contră, defecte, vor conta enorm în decizia noastră finală. Bineînţeles că ne dorim o persoană loială, care să vrea să se implice emoţional într-o relaţie de lungă durată. Iată care sunt zodiile cele mai fidele, care au nevoie şi îşi doresc cu adevărat o relaţie stabilă, în care să le fie împărtăşite sentimentele.

  1. Taurul este unul dintre cele mai stabile semne zodiacale și va miza mereu pe fidelitate, fiind extrem de dependent emoţional de persoana iubită, de încredere şi mereu loial acesteia. Îşi va face mereu planuri de viitor, va sesiza întotdeauna din timp orice problemă se poate ivi în relaţia de cuplu şi o rezolva în cel mai bun mod posibil, alungând astfel orice obstacol de nedorit. Totuşi, nu va urma niciodată orbeşte pe cineva, ar putea avea unele inspite, însă nu le va acorda atenţie atât timp cât va fi sigur de fidelitatea partenerului său. Fire pasională, Taurul este posesiv şi gelos şi va cere mereu loialitate de la partener. Însă, fiind şi foarte încăpăţânat, nu va renunţa la relaţia sa fără luptă.
  1. Dintre toate zodiile, Racul este cel mai preocupat de găsirea şi păstrarea unei relaţii stabile, de lungă durată. Acesta îşi iubeşte partenerul şi tot ce are legătură cu viaţa de familie şi nu poate fi mulţumit în viaţa de cuplu decât dacă nu va avea legături emoţionale strânse. Racul ştie foarte bine să „cultive” o relaţie şi este o persoană deosebit de ataşată de persoana iubită, pe care o protejează şi căreia îi oferă toată stabilitatea de care are nevoie. Cu toate acestea, dacă este trădat, acesta nu va ierta niciodată şi va merge mai departe fără să se uite înapoi. Fiind foarte sociabil, flirtul nevinovat ar putea fi uneori o problemă pentru Rac, pentru că ar putea fi interpretat greşit, însă acesta nu va depăşi limitele, atât timp cât se va simţi apreciat de persoana iubită.
  1. Fecioara este extrem de sensibilă, creativă şi deosebit de intuitivă în ceea ce priveşte sentimentele şi nevoile persoanei iubite. Este genul de persoană pe care te poţi baza mereu, pe umărul căreia poţi plânge şi va avea întotdeauna un sfat bun în orice situaţie. De aceea, este una dintre zodiile ideale, nativul Fecioară putând deveni un partener de viaţă perfect. Dar, atunci când constată că nu îi este acordată atenţia pe care o merită şi nu îi este respectată poziţia, nu se va mai concentra pe partener şi va căuta o relaţie nouă, dar nu înainte de a pune punct oricărei legături cu partenerul actualul. Deşi îşi poate imagina şi poate avea fantezii cu alte persoane, atât timp cât este într-o relaţie, nu îşi va răni partenerul…

4. Capricornul iubeşte stabilitatea în toate aspectele vieţii şi, în special, în viaţa sentimentală. Acesta ştie că succesul în orice domeniu necesită multă muncă şi dedicare, iar Capricornul nu se teme de aceste lucruri. Atunci când apar obstacole în relaţia sa, va avea răbdarea necesară pentru le va rezolva. Având un simţ înnăscut al corectitudinii şi fidelităţii, va căuta mereu pacea şi armonia şi va evita confruntările directe, preferând să rămână alături de partener. Nu va risca niciodată stabilitatea relaţiei sale pentru o aventură de scurtă durată, chiar dacă ispitele nu lipsesc din calea sa.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed