HomeHoroscopcompatibilitate zodii Aceste 5 zodii de bărbați nu te vor înșela niciodată

Aceste 5 zodii de bărbați nu te vor înșela niciodată

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views 4 minute timp de citit

Săgetătorii se gândesc la căsătorie, Taurii sunt extrem de iubitori, iar Gemenii nu au nevoie de acte pentru a menține o relație.

Taur

Nativii acestei zodii iubesc stabilitatea și, de aceea, șansele ca un Taur să-și înșele partenera sunt minime. Acesta are încredere deplină în partenera de viață și este întotdeauna loial. Taurii, încă de la începutul relației, se gândesc la viitorul alături de persoana de lângă ei și de aceea, oferă o siguranță nemaivăzută. Dacă vei începe o relație alături de un Taur, să nu te sperie faptul că ajunge să vorbească despre căsătorie, casă și copii încă din primele luni de relație.

Acest lucru nu înseamnă că te vei trezi că îți cere mâna sau îți propune să faceți un copil prea curând. Ei ajung să se atașeze foarte repede de persoane și de aceea, încearcă să le arate partenerelor de viață cât de mult înseamnă pentru ei și că toate intențiile lor sunt serioase. Un Taur nu va înșela niciodată, iar dacă va fi rănit, va fi extrem de dezamăgit și va dura foarte mult până își va reveni și până își va lua viața de la capăt. Dacă vei avea parte de un asemenea bărbat în viața ta, încearcă să nu îl rănești și să îl faci să se simtă împlinit lângă tine. Merită cu adevărat.

Gemeni

Gemenii nu sunt atrași, sub nicio formă, de ideea de căsătorie, dar asta nu înseamnă că nu se implică în relații serioase. Aceștia pot părea puțin neserioși, la prima vedere, mai ales că îți vor spune foarte ferm că pentru ei căsătoria este doar o formalitate, iar acel act, pentru ei nu înseamnă nimic. Sunt adepții unor relații frumoase, de lungă durată, dar, în general, neoficializate prin actul căsătoriei. Nativii zodiei Gemeni sunt bărbați fideli și iubitori, iar dacă și tu ești de părere că nu căsătoria demonstrează adevărata legătură dintre un cuplu, ar fi cazul să te apropii de un astfel de bărbat, pentru că va fi atras în totalitate de gândirea ta libera, ceea ce greu găsește la femeile cu care se întâlnește de obicei. Totuși, e posibil ca atunci când va apărea un copil în viața bărbatului Gemeni, gândirea lui nonconformistă să fie puțin schimbată și să își dorească să întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Fecioară

Bărbații Fecioară sunt extrem de timizi și de rezervați atunci când vine vorba de relații. Însă, în momentul în care ai cucerit un astfel de bărbat, poți să fii sigură că este doar al tău și că nu ar putea, sub nicio formă, să calce strâmb. Din cauza atitudinii lui distante, e posibil să ai bănuieli și să te gândești că tăcerea lui poate semnifica mai mult decât adevărata însemnătate, și anume, timiditatea. Acești bărbați sunt mereu rezervați și nu vor vorbi până în momentul în care se vor simți siguri pe ei și vor ști 100% că ceea ce vor spune va fi adevărat, inspirat și foarte apreciat.

Acestea fiind spuse, dacă partenerul tău de viață este un nativ al acestei zodii, ar trebui să știi motivele pentru care nu este foarte „lipicios” și să nu ai impresia că prin acest comportament vrea să se distanțeze de tine. Bărbații Fecioară sunt timizi, dar extrem de fideli și de iubitori. Aceste calități îi fac să fie foarte apreciați și plăcuți de toți cei din jurul lor.

Balanță

Bărbații Balanță sunt extrem de ușor de cucerit, dar își pierd foarte repede interesul pentru o relație. Atunci când sunt cu adevărat implicați, sunt fideli și extrem de devotați însă dacă nu știi să faci din relație o adevărată aventură, se vor plictisi și vor căuta puțină acțiune în altă parte. Dacă ai o relație cu un astfel de bărbat, ar fi bine să știi cum poți să îl ții lângă tine și cum îl faci să rămână fidel indiferent de situație. În primul rând, ar trebui să călătoriți cât mai des.

Balanțele se plictisesc foarte repede de încăperi, iar dacă plecați des în călătorii și sunteți cazați în diferite locuri, casa nu i se va mai părea un loc plictisitor, ci un cămin primitor în care abia așteaptă să ajungă după zile sau săptămâni de umblat prin lume. Pentru a ține un astfel de bărbat lângă tine, trebuie să gătești foarte des și foarte bine. Este un adevărat gurmand și simte mereu nevoia să își satisfacă nevoile culinare. Dacă îndeplinești aceste condiții, nu trebuie să îți faci griji. Este al tău și al tău va rămâne!

Săgetător

Săgetătorii sunt mai mult decât familiști, iar atunci când pun ochii pe o fată, își imaginează deja cum vor arăta împreună în fața altarului. Nu mai este nevoie să menționez că este fidel, pentru că se înțelege acest lucru din faptul că vrea să oficializeze totul cât mai repede și vrea să întemeieze o familie mare, cu mulți copii. Dacă și tu ești adepta acestui stil de viață, cu siguranță un bărbat Săgetător îți va putea îndeplini toate dorințele…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed