HomeHoroscopcompatibilitate zodii Aceşti 5 bărbaţi din zodiac nu se dau bătuţi niciodată, chiar dacă le este greu

Aceşti 5 bărbaţi din zodiac nu se dau bătuţi niciodată, chiar dacă le este greu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Aceşti-5-bărbaţi-din-zodiac-nu-se-dau-bătuţi-niciodată-chiar-dacă-le-este-greu.jpg

Curajoşi, extrem de puternici, cu o tărie de caracter nu prea des întâlnită. Acestea ar fi principalele caracteristici ale celor mai luptători bărbaţi din zodiac, care au toate atuurile pentru a ieşi mereu învingători din orice obstacole întâlnesc în cale.

  1. Bărbaţii Taur sunt, cu siguranţă, cei mai puternici din tot zodiacul. Plini de energie şi vitalitate, cu o personalitate intensă şi aventuroasă, aceştia au o atitudine de lideri şi par a nu se teme de nimic. Rebeli şi impulsivi, îşi susţin mereu cu tărie punctele de vedere şi nu acceptă alte opinii, făcându-şi astfel şi duşmani de temut. Firi încăpăţânate, aceştia pun foarte mare accent pe opiniile şi sentimentele lor, fapt ce nu este întotdeauna de bun augur, pentru că poate duce la izbucnirea unor conflicte neaşteptate. Însă, ei reuşesc mereu să iasă cu bine din orice situaţie de acest gen, pentru că fac o analiză a lucrurilor care îi avantajează şi pe care încearcă mereu să le scoată în evidenţă, punând astfel capăt oricăror discuţii care nu ar avea un rezultat pozitiv.
  1. Gemenii, care s-au născut sub semnul lui Mercur, zeul comunicării, rezolvă întotdeauna orice problemă prin discuţii constructive, care aduc în prim-plan latura lor împăciuitoare. Chiar şi în faţa unor situaţii conflictuale, de criză, aceştia reuşesc sa-și ţină furia în frâu şi, datorită abilităţilor extraordinare de comunicare, vor da mereu impresia că nimic nu este imposibil pentru ei. Vor încerca mereu să afle cele mai ascunse secrete ale interlocutorilor, pe care îi vor atrage într-o discuţie de suflet, reuşind să rezolve astfel cele mai nebănuite nemulțumiri. Autocontrolul şi intuiţia sunt cele mai puternice caracteristici ale lor, care le asigură succesul în tot ceea ce fac.
  1. Pentru că nu suportă critica, Racii nu sunt genul de persoane cu care poţi avea discuţii sincere, de suflet, aşa că nu este niciodată indicat să abordezi cu ei astfel de subiecte, pentru că vor ieşi mereu învingători la acest capitol. În faţa acestui gen de probleme, Racii dau mereu înapoi, iar interlocutorul sfârşeşte prin a fi considerat iniţiatorul discuţiilor. Fiind niște persoane foarte puternice şi rezistente în faţa obstacolelor, aceşti nativi sunt cunoscuţi totodată pentru caracterul lor schimbător, în funcţie de conjuctură. Au o puternică încredere în sine şi o dorinţă imensă de perfecţiune, ceea ce le permite să obţină tot ce îşi doresc. Când au o problemă importantă de rezolvat, nu apelează niciodată la ajutorul celorlalţi, considerând că succesul depinde doar de ei.
  1. Având o personalitate debordantă, Leii sunt totuşi diferiţi de celelalte zodii puternice din zodiac prin intensitatea cu care trăiesc, fiind mai mereu de neoprit până la atingerea scopului dorit. Deosebit de critici, nu sunt unele dintre zodiile tolerate de oricine şi pot fi greu de suportat în viaţa de zi cu zi, din cauza tendinţei lor de dominare. Leii sunt mereu puşi pe harţă, atenţi în orice clipă la detalii, certuri, competiţii, care s-ar putea transforma într-o veritabilă dispută, din care însă vor ieşi mai mereu învingători. Orice discuţie cu ei va fi din start eşuată, pentru că au abilitatea de a intra pe sub pielea oamenilor, de a şti întotdeana când să spună o vorbă bună sau când să jignească…
  1. Bărbaţii Balanţă fac parte dintr-o zodie echilibrată, care va oscila mereu între alb şi negru, între bine şi rău. Inteligenţa caracteristică zodiei îi va face să-şi dea seama imediat de sinceritatea partenerului, însă nu îi va spune niciodată că ştiu adevărul, preferând să se retragă din relația respectivă. Fiind buni diplomaţi, vor trece totuşi peste problemele mărunte şi vor găsi mereu modalitatea de a le rezolva în avantajul tuturor. Deosebit de loiali cu cine merită, aceştia vor trece însă rapid în partea opusă atunci când se vor simţi trădaţi şi vor da dovadă de o agresivitate şi intoleranţă neaşteptate.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed