Homecompatibilitate zodii Ai grijă la Karma ta! Ce nu trebuie să faci în 2023 ca să nu fii pedepsit de Karma?!

Ai grijă la Karma ta! Ce nu trebuie să faci în 2023 ca să nu fii pedepsit de Karma?!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,6K views
Ai grija la Karma ta! Ce nu trebuie sa faci in 2023 ca sa nu fii pedepsit de Karma

Fiecare zodie în parte a ajuns să fie, cel puțin o dată, atacată de Karma. Acest lucru este cauzat, în cea mai mare parte, de comportamentul pe care l-au avut nativii zodiilor față de ceilalți oameni din jurul lor.

Karma este un concept prin care fiecare acțiune, indiferent dacă este fizică sau spirituală, are o urmare. Aceasta este în strânsă legătură cu legea firii, neavând o semnificație strict negativă. Atât faptele bune, cât și cele rele se vor întoarce, cândva, într-un fel sau altul.

 1. BERBEC

Din punct de vedere profesional, BERBECUL va avea parte de un an destul de dureros, dat fiind faptul că va fi dat afară de la locul de muncă. Acest lucru este, de fapt, o pedeapsă a Karmei pentru toate nelegiuirile pe care acest nativ le-a comis la locul de muncă în 2022. Singura cale de scăpare este să devină o persoană mai muncitoare, mai ambițioasă și să nu își piardă speranța, indiferent de greutățile vieții.

 1. TAUR

Nativul TAUR nu dorește să evite nicio pedeapsă a Karmei, deoarece consideră că acest lucru ar putea constitui o lecție de viață. În 2023, acest nativ își acceptă soarta, considerând că fiecare om trebuie să primească răsplată pentru faptele bune, dar și o pedeapsă, atunci când dă dovadă de răutate cu privire la cei din jur. Fiecare experiență, bună sau rea, reprezintă o adevărată lecție de viață pe care TAURUL nu dorește să o împiedice să se producă.

 1. GEMENI

În dragoste, lucrurile se pot schimba atunci când nimeni nu se așteaptă. Pentru nativul GEMENI, lucrurile nu au decurs prea bine în anul 2022, trecând printr-o despărțire dureroasă. Ca urmare a acestui fapt, acest nativ a recurs la multe mijloace pentru a-l pune pe fostul partener de viață într-o ipostază proastă. Gelozia, neîncrederea și subestimarea calităților vor fi sursele pe care Karma le va folosi pentru a-l pedepsi pe nativul care nu are nicio cale de scăpare.

 1. RAC

Nativului RAC îi este foarte frică de mânia Karmei, deoarece știe că nu a fost cea mai bună persoană în 2022. În 2023, acest nativ va recurge la multe lucruri pentru a evita pedepsele, precum acte de voluntariat, pentru a îi ajuta pe cei aflați la nevoie. De asemenea, nativul va încerca să devină o persoană mai optimistă, pentru a atrage în viața sa doar lucruri pozitive.

 1. LEU

Nativul de Foc va trebui să aibă mare grijă la Karma în 2023, deoarece ar putea să îl pedepsească grav, din cauza acțiunilor săvârșite în anul anterior. LEUL ar trebui să găsească cât mai repede cu putință o cale pentru a evita urmările negative însă cel mai bun lucru pe care ar putea să îl facă este să se resemneze și să accepte că a greșit. În 2023, ar putea încerca să fie o persoană mai bună cu oamenii de care este înconjurat.

 1. FECIOARĂ

Nativul de Pământ se va confrunta cu efectele Karmei într-un domeniu foarte sensibil al vieții, iubirea. Se pare că în anul 2023, toată suferința provocată de nativ asupra partenerului de viață se va întoarce asupra sa. Pentru ca acest lucru să fie evitat, FECIOARA are nevoie de oamenii pe care îi iubește cel mai mult. Împreună, lucrurile se pot restabili mult mai repede, iar Karma poate fi mai indulgentă.

 1. BALANȚĂ

BALANȚA este un nativ care are nevoie de foarte mult calm pentru a depăși momentele critice, deoarece stresul poate scoate tot ce este mai rău din nativul de Aer. Karma îi poate pune bețe în roate însă acesta cunoaște diferite tehnici prin care să își păstreze calmul și să depășească chiar și cele mai urâte situații. „Meditația” și „relaxarea” sunt cuvintele-cheie în 2023 pentru nativul BALANȚĂ.

 1. SCORPION

SCORPIONUL este un nativ care pune foarte mare preț pe Karma și are foarte multă grijă să nu o înfurie. În 2023, acest nativ va încerca să scape de pedepsele acesteia prin canalizarea energiei pe succes. Va fi preocupat de cum să ajungă o persoană importantă, influentă, neavând timp la dispoziție să îi facă pe cei din jur să se simtă prost.

 1. SĂGETĂTOR

Nativul de Foc trebuie să învețe să se accepte așa cum este el ca persoană, cu bune și cu rele. Ceea ce poate face este să încerce să evolueze, însă nu va reuși până nu va fi conștient de toate aspectele negative pe care le are. În 2023, acest nativ ar putea scăpa de pedepsele Karmei, încercând să devină un om mai fericit. Dacă un om este fericit și împlinit, nu va fi determinat să facă lucruri negative asupra altora.

 1. CAPRICORN

Nativul CAPRICORN a învățat pe pielea sa că, dacă își dorește ceva cu adevărat, trebuie să lupte curat, fără să apeleze la diferite tactici mai puțin morale. În 2023, această experiență l-a determinat să facă o schimbare în propria sa viață. Astfel, pentru a evita pedepsele oferite de Karma, CAPRICORNUL luptă să dețină controlul suprem asupra propriei persoane, asupra propriului suflet, deoarece nu poate controla acțiunile altor persoane, decât pe ale sale.

 1. VĂRSĂTOR

Karma este un concept puțin cam depășit, din perspectiva unui VĂRSĂTOR. Acest lucru este demonstrat de faptul că nativul de Aer consideră că, de multe ori, destinul poate fi controlat prin acțiunile pe care le săvârșești în viață. În 2023, nativul și-a propus să evolueze pe planul personal și să își canalizeze atenția asupra propriei persoane, excluzându-le pe cele din jur. Astfel, va scoate din ecuație Karma, precum și urmările negative pe care le-ar putea determina.

 1. PEȘTI

Nativul de Apă este foarte speriat atunci când vine vorba de Karma, deoarece știe mai bine decât orice alt semn zodiacal faptul că aceasta poate să fie nemiloasă. De-a lungul timpului, nativul PEȘTI a dezvoltat diferite „tehnici” de a evita efectele Karmei însă toate au dat greș. Până la urmă, a ajuns la concluzia că cel mai bun lucru pe care poate să îl facă în 2023 pentru a nu fi pedepsit este reprezentat de faptele bune…

Așadar, nativii tuturor zodiilor vor trebui să fie foarte atenți în anul 2023, deoarece Karma va fi atentă asupra actelor săvârșite de ei și îi va pedepsi de fiecare dată când consideră că este necesar, pentru a readuce lucrurile pe drumul cel bun.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed