HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ai stil? Vezi ce spun zodiile!

Ai stil? Vezi ce spun zodiile!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views 5 minute timp de citit

În aceeaşi măsură în care ne influențează personalitatea, semnul zodiacal sub care ne-am născut ne influențează şi stilul vestimentar, iar acesta este unic şi inimitabil pentru fiecare nativ în parte. Iată care este profilul tău fashion din punct de vedere astrologic.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Eşti un adevărat cameleon, care îşi poate schimba stilul atunci când situaţia o cere, capabil să asorteze hainele într-o manieră inedită, dar extrem de stilată şi fermecătoare. De la ţinute de birou până la cele clasice sau pentru petreceri, pentru tine nu există secrete în acest domeniu şi eşti admirat de cei din jur tot timpul pentru felul în care arăţi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Eşti cunoscut pentru stilul tău unic, un adevărat model pentru cei din jurul tău, mereu la curent cu ultimele noutăţi în domeniul modei, pe care le personalizezi perfect în ţinutele tale. Adori hainele confortabile, care să te reprezinte, care spun ceva despre tine şi trec testul timpului, pentru că par a nu se demoda nicicând.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În materie de fashion, eşti persoana care îşi asumă mereu riscuri şi alegi cele mai inventive ţinute, ai un talent aparte în a asorta hainele într-un mod inedit şi atragi mereu privirile pentru alegerile tale vestimentare. Încerci mereu să fii la modă şi urăști să porţi hainele de mai multe ori, de aceea dulapurile tale sunt pline tot timpul anului.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Eşti genul clasic, mereu la modă, care ştie perfect ce i se potriveşte, sofisticat, dar simplu în acelaşi timp. Eleganţa şi rafinamentul te definesc oriunde ai merge şi toate privirile sunt aţintite asupra ta, fiind adesea invidiat pentru modul în care te îmbraci. Stilul tău este cel clasic, care nu dă niciodată greş şi pe care te poţi baza în orice situaţie.

Leu (24 iulie – 23 august)

Cunoscut pentru personalitea ta neînfricată şi modul curajos de a trăi, adopţi mereu aceeaşi metodă şi în ceea ce priveşte modul în care te îmbraci, aşa că hainele tale sunt combinaţii dintre cele mai îndrăzneţe, care nu s-ar potrivi oricui, dar care ţie îţi vin minunat şi îţi scot în evidenţă calităţile. Ai mereu încredere în gusturile tale şi nu porţi ultimele noutăţi în materie de modă, ci alegi mereu doar ceea ce ştii sigur că ţi se potriveşte şi te avantajează.

Fecioară (24 august – 23 septembrie)

Stilul tău demonstrează, cu siguranţă, pasiunea ta pentru tot ce este clasic, mereu la modă, care nu se va demoda niciodată. Cu toate acestea, ai unele momente în care introduci în garderoba ta şi unele ţinute mai îndrăzneţe, mai la modă, dar eşti mereu atent să ţi se potrivească în totalitate şi să spună ceva despre tine. Stilul tău clasic este într-un continuu progres şi ultimele tranduri sunt asimilate în cea mai buna manieră.

Balanţă (24 septembrie – 23 octombrie)

Pentru că trăieşti la cote maxime orice moment din viaţă, alegi întotdeauna o vestimentaţie potrivită situaţiei şi ţi-ai format un stil personal care poate fi considerat uneori clasic, datorită abundenţei de alb şi negru, dar care surprinde mereu printr-o notă de culoare neaşteptată. Ţinutele tale sunt lejere şi au capacitatea de a se putea transforma rapid din ţinute de zi în vestimentaţii elegante cu o singură modificare creativă.

 Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Fiind unul dintre cele mai misterioase semne zodiacale, ai adoptat această atitudine şi în ceea ce priveşte vestimentaţia ta, astfel că stilul tău este unul surprinzător, inovator, care ţi se potriveşte perfect. Eşti adeptul unor ţinute pe care le adaptezi în funcţie de eveniment, de momentul zilei, iar stilul tău, care te reprezintă în totalitate, aduce mereu o notă personală oricărei situaţii.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Stilul tău este, cu siguranţă, extrem de feminin, dar clasic în acelaşi timp, cu un accent puternic pe accesoriile care îţi personalizează ţinuta şi care o scot din anonimat. Ai mereu talentul de a face asocieri de culori, de materiale inedite, care duc la un rezultat final total neaşteptat şi apreciat de toţi cei din jurul tău. Originalitatea şi creativitatea sunt elementele care stau la baza stilului tău.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Stilul tău este, fără îndoială, unul care ţi se potriveşte de minune, pentru că este clasic, feminin şi foarte comod, aceasta fiind una dintre cele mai importante calităţi. Deşi este într-o continuă evoluţie, garderoba ta păstrează unele linii clasice, profund stilate, cărora doar le aduci unele adăugiri sezoniere. Simplitatea este cuvântul de ordine şi în acest aspect al vieţii tale.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Pentru tine, vestimentaţia este cea mai importantă, aşa că acorzi o atenţie deosebită ţinutelor tale, pe care le accesorizezi cu cele mai inedite detalii, care te scot în evidenţă şi atrag privirile oriunde te duci. Latura ta creativă te ajută să realizezi ţinute minunate, care te fac să fii mereu în centrul atenţiei. Nu eviţi niciodată experimentele, încerci mereu tot ceea ce este nou, atât timp cât ţi se potriveşte şi aduce un element inedit stilului tău…

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Eşti un adevărat model de stil pentru cei din jurul tău, iar ţinutele tale provoacă reacţii dintre cele mai variate oriunde ai fi. Confortul este cel mai important pentru tine, dar eşti la curent şi cu ultimele tendinţe, aşa că reuşeşti mereu să creezi un echilibru între aceste două aspecte şi să te faci remarcat pretutindeni.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed