Home Horoscopcompatibilitate zodii Amuzamentul specific fiecărei zodii în parte – Ce anume ne face să râdem

Amuzamentul specific fiecărei zodii în parte – Ce anume ne face să râdem

autor Elena Yvette
393 vizualizari

Fiecare semn zodiacal are anumite trăsături care reușesc să îl diferențieze de restul și fiecare are ceva specific, ce nu se poate regăsi și la alții. Află ce reprezintă termenul „amuzament” pentru fiecare zodie și ce anume îl definește.

Berbec

Fire încăpățânată și care crede că este mereu la locul potrivit în momentul potrivit, aceasta pare să fie mereu veselă, începând cu clipa în care s-a născut. Nativele acestei zodii văd ideea măritișului ca fiind ceva foarte amuzant, însă nu au aceeași părere și atunci când vine vorba de divorț.

Taur

Femeia Taur are obiceiul de a purta ciudă pe cei din jur, mai tot timpul. Dacă te vei lovi de o situație care te va pune într-o postură penibilă, aceasta nu se va abține să nu râdă, și greu se va mobiliza să te ajute fără să se amuze pe seama ta.

Gemeni

Dominate de stări constante de suișuri și coborâșuri, femeile care se află sub acest semn zodiacal se amuză de „șoferul” care este, de fapt, una dintre cele mai bune prietene ale sale. Chiar dacă uneori nici ea nu dă dovadă de experiență în domeniu, nu va ezita să bufnească în râs atunci când faci o gafă, însă nu una gravă, în trafic.

Rac

Curioasă de ceea ce mai e nou în viața celor din jur, femeia Rac nu prea pare a se preocupa foarte mult de viața personală. Dacă vei face o gafă, în special una legată de modul în care ești îmbrăcată, în loc să îți ofere un sfat vestimentar, va prefera să dezvolte un subiect de discuție care să abunde în râsete.

Leu

Imaginea este foarte importantă pentru femeia Leu, vrând să fie mereu admirată și lăudată de persoanele care au ocazia să o vadă. Acesta este motivul pentru care aceasta ar fi ușor amuzată de gafele pe care le-ar face alții atunci când sunt la o masă la un restaurant, cum ar fi să verse un pahar de vin peste o cămașă albă.

Fecioară

Expertă în ceea ce privește ordinea și disciplina, aceasta s-ar tăvăli pe jos de râs dacă ar intra în casa ta și ar vedea că nu știi cum să-ți organizezi bucătăria astfel încât să ai totul la îndemână. Nu poate înțelege cum lumea nu are aceleași obiceiuri de gospodină ca ale ei, lucru care o face oarecum amuzată și nu conștientizează că ea tinde să fie ușor obsedată de acest lucru.

Balanță

Fire foarte amuzantă și care pare să fie mereu pusă pe distracții, aceasta este mereu amuzată de acele persoane din cercul ei de cunoștințe care știu care sunt cele mai noi glume sau care știu să facă cele mai comice trucuri de magie.

Scorpion

Fiind persoane foarte inventive, nativele acestei zodii se vor prăpădi de râs dacă vei reuși să improvizezi pe moment un mic spectacol de stand-up comedy. Nimic nu le poate amuza mai mult, iar dacă ideile sunt proprii, ai nimerit-o!

Săgetător

Fiind mai aventuriere din fire, femeile Săgetător par să se înveselească atunci când au ocazia să vadă tot felul de gafe făcute în emisiunile TV sau chiar în scurte filmulețe care sunt virale pe internet.

Capricorn

Persoanele născute sub acest semn zodiacal par să fie foarte inteligente și știu să găsească mereu cel mai potrivit argument. Din acest motiv ele apreciază și consideră amuzante persoanele care știu să întrețină atmosfera unei petreceri și ajung să fie sufletul acesteia.

Vărsător

Mini-petrecerile organizate în casă sunt mereu pe plăcut acestor native. Jocuri de tipul Twister sau Mima par să fie cele care le ridică moralul și care reușesc chiar să le facă să râdă până nu mai au aer…

Pești

Femeia Pești nu ratează niciun eveniment important care se anunță în preajma ei, motiv pentru care va opta mereu pentru o scenă de teatru comică. Nici serialele de comedie nu-i displac, iar atunci când urmărește unul, chiar și vecinii ei vor afla acest lucru.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies